Nincs itt online egy nőgyógyász, aki felírná nekem a
fogamzásgátlóm receptjét?
Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve szedem minden probléma nélkül, a vérvételi leleteimet (ami kizárja a trombózishajlamot) valamint a most megkezdett levelét a gyógyszeremnek meg tudom mutatni.
Minden előrejelzés nélkül megszűnt a rendelése az orvosnak, akihez jártam, a körzetit 1 hete nem érem el, a rendelőintézetben ott kiállított leleteket akarnak (mivel még nem voltam ott, így nem is vagyok bejelentve oda), amik nem lesznek készen időre.
Online, látatlanban egy orvos sem fogja felírni neked aki sose látott élőben és nem ismer. Vagy elmész egy rendelésre (és lehúzza rólad a 20k-s díjat), vagy bemész a háziorvosodhoz a leleteddel és ott felírják.
2021. nov. 17. 13:58
2/9 A kérdező kommentje:
Mit nem fogsz fel azon, amit írok? Senkit nem érek el 1 hete. Új leletre nincs időm.
2021. nov. 17. 13:59
3/9 A kérdező kommentje:
Most a covid miatt a háziorvos rendelése telefonon történik, nem lehet bemenni, csak ha felveszi, és behívat.
2021. nov. 17. 13:59
4/9 anonim válasza:
A páromat is elküldték a nőgyógyásztól 20másik lánnyal egyetemben több órányi várakozás után. Az orvos csak úgy elment, mondván hogy nem győznek ennyi embert.
Egy vicc ez az ország, tiszta Balkán. Ha ez így megy tovább, jönnek majd az illegálisan beszerzett és felírt tabletták. Más szakterületeken is hasonlók a trendek.
2021. nov. 17. 14:12
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó esélyem, hogy hívogatom a körzetit, hátha...de nekem a menstruációm rendszerezésére, megkönnyebítésére volt felírva elsőképpen. Nélküle nem tudom, mi lenne. Ezért vagyok ekkora pánikba.
2021. nov. 17. 14:15
6/9 anonim válasza:
Haziorvost probald elerni, irj emailt is. Ha nagyon nem sikerul,akkor maganban felirjak, bar nyilvan ez zsebbenyulos, de ha nincs mas, akkor elmennek oda.
2021. nov. 17. 14:40
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki, hogy az lesz, viszont új leletre akkor sincsen időm.
2021. nov. 17. 14:41
8/9 anonim válasza:
Mondjuk en ezt tokre nem ertem, ugyan en csak masik varosba koltoztem, de se a haziorvos, se a nogyogyasz nem kert tolem semmit, a taj kartyamon kivul. Ja a haziorvosnal asszem meg a szemelyim es a lakcimkartyam kertek el, de minden mast inteztek ok. Nem kellett semmilyen leletet bemutatnom.
2021. nov. 17. 15:00
9/9 anonim válasza:
#2 NEM kell új lelet a meglévő készítmények felírásához. A telefont nem fogják felvenni... Menj oda személyesen, a nővér megkérdezi ki miért van ott, letorkoll hogy miért nem telefonáltál, de ha nem tántorítasz akkor duzzogva de fel fogják írni a gyógyszert. Mond azt hogy e nélkül rendszertelen és fájdalmas a mensesed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!