Harmadik oltásnál az oltóponton lehet választani, hogy milyen oltást kapj? Mik a tapasztalataitok? (Én 2 Pfizer után ismét Pfizert akarok)
Párom újpesten volt oltóponton, két Pfizer után 3.-nak is azt szeretett volna. Kioktatták, h olyat nem lehet, Janssent kapott.
Húgom ugyanazon a héten vidékre ment a 3.Pfizerért.
Budapest XI. Szent Imre kórház: nagyon kedves és segítőkész mindenki, oltási akcióhét van, így nem kellett regisztrálni(bár regisztráltam egy időpontot, de az később lett volna, így azt majd lemondom e-mailen), amelyik oltást kéred azt adnak. Eleve abba a szobába irányítanak amelyiket kéred, tehát teljesen te választhatsz még az orvossal sem kell megbeszélned (persze ha nem tudsz választani gondolom szívesen segítenek).
Kellemesen csalódtam a Szent Imre kórházban! Bárcsak minden egészségügyi ellátás ilyen flottul menne. :)
Sor sem volt, 2 perc volt az egész.
Harmadik Pfizert kaptam meg.
Mi az, hogy két sputnik után nem lehet 3.-nak is azt?
Én is két oroszt kaptam és nem akarok mást, akkor nem kérem a 3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!