Maja51 kérdése:
Két pfeizer oltás után milyet kérnétek illetve ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 18:41
2/6 anonim válasza:
Én harmadiknak is Pfizert kértem
3/6 anonim válasza:
Pfizer után bármilyent lehet, de olvastam, hogy a delta variánssal szemben a moderna a leginkább hatásos.
"A kutatás eredménye szerint mindhárom vakcina megelőzi a súlyos betegség kialakulását, de az adatok szerint a három közül a Moderna lényegesen hatásosabb a delta-variánssal szemben.
Összesen 32 ezer klinikai eset adatait elemezték kilenc államban, június, július és augusztus hónapokban.
A Moderna 95 százalékos, a Pfizer 80 százalékos, míg a Johnson & Johnson 60 százalékos védelmet mutatott a kórházba kerüléssel szemben a felnőtt korú lakosság körében."
4/6 anonim válasza:
Én harmadiknak is Pfizert fogok. Sajnos elég nagy esélye van nálam a vérrögkialakulásnak, így Astra nem jöhet szóba, a kínai/oroszban meg nem bízok. Sokan adattak be Pfizert 3.nak is és az orvosok is jót mondanak erről. Inkább azoknak kell más, akik elsőre valami langyibb dolgot kaptak.
5/6 anonim válasza:
Orbán Viktor harmadik oltásnak modernát kapott, úgyhogy az a legjobb😁
6/6 anonim válasza:
Pfizert kértem harmadiknak is. Én nem akarom keverni. Egyébként maguktól is ezt ajánlották volna, így kérni sem nagyon kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!