Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Két pfeizer oltás után milyet...

Maja51 kérdése:

Két pfeizer oltás után milyet kérnétek illetve ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2021. nov. 10. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
én janssen-t kértem
2021. nov. 10. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Én harmadiknak is Pfizert kértem
2021. nov. 10. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Pfizer után bármilyent lehet, de olvastam, hogy a delta variánssal szemben a moderna a leginkább hatásos.

"A kutatás eredménye szerint mindhárom vakcina megelőzi a súlyos betegség kialakulását, de az adatok szerint a három közül a Moderna lényegesen hatásosabb a delta-variánssal szemben.

Összesen 32 ezer klinikai eset adatait elemezték kilenc államban, június, július és augusztus hónapokban.

A Moderna 95 százalékos, a Pfizer 80 százalékos, míg a Johnson & Johnson 60 százalékos védelmet mutatott a kórházba kerüléssel szemben a felnőtt korú lakosság körében."

2021. nov. 10. 19:06
 4/6 anonim válasza:
67%
Én harmadiknak is Pfizert fogok. Sajnos elég nagy esélye van nálam a vérrögkialakulásnak, így Astra nem jöhet szóba, a kínai/oroszban meg nem bízok. Sokan adattak be Pfizert 3.nak is és az orvosok is jót mondanak erről. Inkább azoknak kell más, akik elsőre valami langyibb dolgot kaptak.
2021. nov. 11. 07:42
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Orbán Viktor harmadik oltásnak modernát kapott, úgyhogy az a legjobb😁
2021. nov. 12. 05:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Pfizert kértem harmadiknak is. Én nem akarom keverni. Egyébként maguktól is ezt ajánlották volna, így kérni sem nagyon kellett.
2021. nov. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!