Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi a tapasztalatotok a 3....

Mi a tapasztalatotok a 3. oltással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Most tervezem beadatni majd magamnak a 3. oltást 20-as éveimben járok március körül kaptam meg 2 szputnyikot igaz nem nézettem antigént, de nem is különösebben izgat, mert annyira fellendülőbe van a járvány, hogy inkább nem kockáztatnék. Engem leginkább az érdekelne, hogy ti akik megkaptátok hogy voltatok utána, vagy kevésbé éreztétek meg mint az első kettőt? Ilyen rémmadár sztori kitaláló alusapkások ne is fárasszanak nem vagyok rájuk kiváncsiak, csak igazi tapasztalatokra köszi szépen.

2021. nov. 10. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

7es voltam. Elnézést szeretnék kérni a két lepontozómtól, hogy a néninek nem lett baja. Sajnálom ha ezzel fájdalmat okoztam nektek, és elrontottam a napotok. Ígérem, ha valamiért még egy oltást kap, megkérem, hogy dobja fel a papucsot. Így ti jobban erezhetitek magatokat, ami számomra mindennél fontosabb.

Addig is nyasgem.

2021. nov. 12. 09:08
 12/17 anonim ***** válasza:
6%
Pont úgy nem ér semmit, mint az első kettő.
2021. nov. 12. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Április-májusban kaptam meg az első és második oltásom (Pfizer). Karfájdalmon kívül semmi bajom nem volt. A 3. oltásom 1 hete kaptam meg, szintén Pfizer. Semmi tünetem sem volt. (27 éves nő vagyok)

Egy férfi ismerősom első két oltásnak Szputnyikot kapott, előző héten kapta a 3. oltását (Pfizer). Annyira rosszul van, hogy azóta sem tud dolgozni. (ő a harmincas évei elején jár)

Egy nő ismerősöm szintén 2 Szputnyik után előző héten kapott 3. oltásként Pfizert. Két napig lázas volt, mesélte, hogy kb. 18 órát aludt egyhuzamban, de azóta jól van. (28 éves)

2021. nov. 12. 16:26
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
én most egy napig használhatatlan lettem a harmadiknak kapott pfizertől 2 sputnik után, mert úgy fájt mindenem másnap hogy szerintem az oroszok elvertek éjjel hogy szövetkezni mertem az Amcsikkal, de most így a második napon már jól vagyok
2021. nov. 12. 16:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 Pfizert, párom 2 Sputnikot kapott. Holnapután megyünk harmadikra, valszeg Pfizerre. Kedden megírom mi volt :)
2021. nov. 27. 17:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15 vagyok, párom volt Pfizerre, fáj a karja.

Én nem voltam mert elkaptam valami betegséget, kis láz, ugató köhögés és kemény orrfolyás, szóval most elmaradt az oltásom.

2021. dec. 1. 08:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Első: Fél nap ágy, tényleg azt hittem meghalok, durva hidegázás, nagyon magas láz, szédülés, de gyorsan vége lett, második, harmadik: szó szerint semmi nem volt. Harmadinkak pfizert kaptam, akkor 2 napig nagyon fájt a karom, az első kettő Astra volt.
2021. dec. 6. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!