Mi a tapasztalatotok a 3. oltással kapcsolatban?
7es voltam. Elnézést szeretnék kérni a két lepontozómtól, hogy a néninek nem lett baja. Sajnálom ha ezzel fájdalmat okoztam nektek, és elrontottam a napotok. Ígérem, ha valamiért még egy oltást kap, megkérem, hogy dobja fel a papucsot. Így ti jobban erezhetitek magatokat, ami számomra mindennél fontosabb.
Addig is nyasgem.
Április-májusban kaptam meg az első és második oltásom (Pfizer). Karfájdalmon kívül semmi bajom nem volt. A 3. oltásom 1 hete kaptam meg, szintén Pfizer. Semmi tünetem sem volt. (27 éves nő vagyok)
Egy férfi ismerősom első két oltásnak Szputnyikot kapott, előző héten kapta a 3. oltását (Pfizer). Annyira rosszul van, hogy azóta sem tud dolgozni. (ő a harmincas évei elején jár)
Egy nő ismerősöm szintén 2 Szputnyik után előző héten kapott 3. oltásként Pfizert. Két napig lázas volt, mesélte, hogy kb. 18 órát aludt egyhuzamban, de azóta jól van. (28 éves)
15 vagyok, párom volt Pfizerre, fáj a karja.
Én nem voltam mert elkaptam valami betegséget, kis láz, ugató köhögés és kemény orrfolyás, szóval most elmaradt az oltásom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!