Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitől lüktetthet jobb alkar...

Mitől lüktetthet jobb alkar ereknél? Egyszer egyszer bele lüktett meg picit neha zsibbad a kisujjam is

Figyelt kérdés
Ez kb egy hete jelentkezett se megterhelő munka nincs se megerőltetve,csuklónál ha szemből nézem bal oldalt egy borsónyi szemnél érzem látszani semmi nem látszik és este fele jön elő

2021. nov. 10. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Idegi fájdalom lehet. Nekem hasonló volt befagyott váll miatt, a nyakam olyan kényszertartásban volt, és az egész vállam, hátam befeszülve, hogy valami ideget nyomhatott.

Ha nem múlik el, meg kéne nézetned.

2021. nov. 10. 19:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ tudom bármelyik irányba mozgatni a kezem de ilyen apró lüktetéseket érzek a csuklómnál egy pontban és ez nagyon idegesít, erre valami krém nincs?most is érzem sajna 27f
2021. nov. 10. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy csuklószorító segített ideig óráig. A problémát nem oldja meg, de segít.
2021. nov. 12. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!