Mi szabadít fel több endorfint? Az orgazmus vagy az alkar vágása?
Figyelt kérdés
2018. dec. 14. 22:43
1/14 anonim 

válasza:

A torkod átvágása szabadítja fel a lehető legtöbbet.
Legjobb, ha egy kád jéghideg vízben teszed.
2/14 A kérdező kommentje:
Gartulalok, ez aztan valasz volt a kerdesre! Inkabb b*szd arcon magad
2018. dec. 14. 22:47
4/14 anonim 

válasza:

én úgy tudom, hogy a fulladáskor a tüdőt elárasztó víz is egyfajta jó érzettel jár
5/14 anonim 

válasza:

Az 1.-nek igaza van!
Torok, nemi szervek, fül, mellbimbó sokkal jobb!
6/14 A kérdező kommentje:
Nem azt kerdeztem mi a jobb. Nem vagyok se kanos, se depresszios. Szimplan csak hallottam olyat, hogy a vagas endorfint szabadit fel ami elnyom mas fajdalmat. Az endorfinnak utanaolvasva talaltam olyat, hogy orgazmussal is kivalthato,ezert kivancsi vagyok melyik szabadit fel tobbet
2018. dec. 14. 22:57
7/14 anonim 

válasza:

1. Plusz egy zöld pacsi.
Büdös zokni minek jön ide kérdezni.
8/14 A kérdező kommentje:
Mert olyan kedve van a budos zokninak
2018. dec. 14. 23:02
9/14 anonim 

válasza:

Az alkar, mert az mehet 0-24-ben.
10/14 Anonime AJ 

válasza:

Ez egy nagyon nehéz téma. Egy téma amit nem szabad elviccelni!
Ha a rövid választ akarod hallani akkor a sex ami felszabadít nagyobb és hosszabban tartó endorfint más hormonok mellett persze .
A hosszú válasz pedig... Azok akik amikor vágják magukat endorfin felszabadulást tapasztalnak azok hozzaszoknak. Nem beszélve arról hogy ezek az emberek általában depressziósak és vagy szuicid hajlamuak.É
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!