Mennyi volt a leghosszabb várakozásod egészségügyi ellátásra, időpontra, általában, mennyi szokott lenni (államiban - magán esetén)?
Figyelt kérdés
Én általában 1 - 2 hónapot várok, mire bejutok a diabetológiai szakrendelésre, a legtöbb 6 hónap volt MRI-nél. Amióta laborhoz is kell, kétszer kaptam 1 hónapos időpontot. Magánrendelőben a leghosszabb várakozás eddig 1 hónap volt.
Sebészetre, aktuális alhasi fájdalommal nemrég két hetes időpontot adtak. Mire odajutottam elmúlt. Nem is tudták megállapítani, mi lehetett. (javasolta az orvos, ha megint fáj, hívjak mentőt és vitessem be magam a sürgősségire)
Kamasz fiam, ma kapott egy 1 hónapos, egy 1,5 hónapos és egy 4 hónapos szakorvosi időpontot. :-o
2021. nov. 10. 12:15
11/11 anonim válasza:
Jézusom,de durva sztorik!Mindenkivel együtt érzek,bár hál Istennek nekem még nem voltak ilyen negatív tapasztalataim,igaz,nagyon vigyázok az egészségemre,kórházban is csak a balesetin voltam kb10éve,és maximálisan meg voltam elégedve az ellátással,bár lehet,h azóta sokat romlott,nem szeretném megtapasztalni!!Hogy a kérdésre is válaszoljak:Én a8.kerületben lakom,és mindenki csodálkozik,milyen szuperlatívuszokban mesélek az ottani tapasztalataimról,mert max1-2hónap múlva szoktam kapni időpontokat az éves rutin vizsgálataimra,és mivel makk egészséges vagyok,én ezt nem sokallom,de nyílván,akinek panaszai,fájdalmai vannak,annak ez nagyon hosszú idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!