Ha oltatlanként lebetegszem, akkor nem úgy látnak el, mintha oltott lennék ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 23:45
11/26 Ypszilon1980 válasza:
Bocsánat, nem itt Magyaországon fizettetik ki, nem tudom pontosan melyik országban, neten láttam ezt.
Senki sem jut sokszor elektiv ellátáshoz, nem csak az oltatlanok, oltottak sem.
13/26 anonim válasza:
#10 nyilván a vírustagadókkal sok mindent nem lehet kezdeni, a járvány súlyosságával én is vitatkoznék, de hogy te nem kapsz 1,5 éve ellátást azért ne már az oltaltanok legyenek a felelősek mikor csak fél éve elérhető elfogadható mennyiségben. Esetleg próbálkozz a stadionokban, hátha ott ellátnak.
14/26 anonim válasza:
Speciális vizsgálatokra időpontok vannak. Sajnos a járvány miatt sok elmaradt, mikor így is 3-4 hónapra volt időpont. Mire sorra jutok kb. megint lezárások lesznek. Szóval nem egészen így működik. Hiába írod a stadionokat, nem vagyok fityeszes ezt benézted.
15/26 anonim válasza:
#14 Arra céloztam hogy az egészségügy ramaty állapotáért sem az oltatlanok a felelősek.
16/26 anonim válasza:
Ugyanúgy ellátnak, mint az oltottakat, bár éppen tegnap olvastam, hogy van olyan ország, ahol ha egy oltatlan koronás lesz és kórhái kezelésre szorul, akkor utólag benyújtják neki a számlát.
17/26 anonim válasza:
Sajnos ugyanúgy. Én ezt úgy csinálnám, hogy majd kap ellátást, ha a többivel (mármint a többi nem covidos ellátással, műtéttel végeztek és még van rá kapacitás).
18/26 anonim válasza:
Az oltatlan covidost én is haza zavarnám. Csak akkor látnám el, ha mindenkit elláttam. Kivétel azt az oltatlant, aki nem hiszti miatt az, hanem tényleg nem kaphatott oltást.
19/26 anonim válasza:
De hiszen oltatlan covidos nincs is! Hiszen ők sebezhetetlenek, minek nekik az oltás ennek eléréséhez, nem igaz? Úgyhogy a kérdés bizonyára csak elméleti.
20/26 anonim válasza:
Tényleg 19, mi naiv válaszolók. El is felejtettem, hogy a covid csak egy sima nátha, am igazából nem is létezik. XD 😅😅 Ez csak a gyíkembereket szolgáló világkormány mesterségesen keltett pánika. Cél, hogy féljünk, felvegyük az oltást, így megkapjuk a chipset. Meg amúgy a Föld is lapos és fánk alakú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!