Hogy is van ez?
Oltasd be magad covid ellen, de mikor lépnék ezügyben, akkor csak falakba ütközöm.
Mikor még tavaly weboldalon akartam regisztrálni az oltásra, akkor valamit elrontottak, mert egyáltalán nem értesítettek róla, hogy mehetnék, utána már valami hibát írt ki hogy nem jó, regisztráljak újra, amit pedig nem engedett, hivatkozva arra, hogy ez már megtörtént. Akkor ennyiben is hagytam, suliba mikor lehetett nem kértem, mert már nem érdekelt. Most megint ezt mondogatja mindenki, hogy be kéne oltatnia mindenkinek magát, akinek egy oltása sincs, az eddig hol volt. A háziorvos ajtajára ki van írva: "belépés csak időponttal"
Felhívom, foglalt. 10 perc múlva megint hívom, foglalt. Akkor hogy is kéne beoltatnia magát az embernek? Csak falakba ütközök, mindenhol. :)

November 22-28 között a kórházi oltóközpontokba este hátig mehet bárki, bármikor regisztráció nélkül is. Az összes oltás fajtát mindenhova kiszállítják állítólag.
Rengeteg oltóanyag van a raktárakban és az oltási kedvet is ezzel akarják növelni.
Előtte úgyis biztosan kiírják, hova lehet menni. Nagyon akarják, hogy oltassanak az emberek.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!