Be vagy oltva? 💉
Pfizert kaptam április végén, amikor "kiszórták" azt a 100 ezer darabot, a másodikat június elején. Oltási reakcióm volt, az első után 1,5 napig alig tudtam felemelni a karom, fájt a fejem meg izom- és izületi fájdalmam volt, de nem volt vészes. A második után szintén fejfájás meg zom- és izületi fájdalom, de enyhébben.
A 3-ra van időpontom, ha adnak megint Pfizert, esetleg Modernát, azokat elfogadom, bár szívem szerint még várnék vele úgy 2-2,5 hónapot, de olyan a munkám, hogy sok emberrel kell találkoznom, és egyelőre szó sincs home officeról (bár a munkám legnagyobb részét úgy is el tudnám végezni).
"A mi adónkból veszik, de nem gond!!!"
Pontosan. Veszik. Nem náluk marad a pénz. Most a pár százezer tb nélkülit ne számoljuk, akik teljesen ingyen kapták. Szóval úgy gondolod állambácsi jótékonysági egylet és jót akar pl a BioNTech-nek? Úgy gondolod nem lenne más helye annak a pénznek?
Mond meg nekem miért jó a világ kb összes államának, hogy átutalhat milliárdokat magáncégekhez? Ha nem tudsz válaszolni elég ha terelsz és beszólsz valamit.
"Nem ingyen kapjuk, mivel a mi pénzünkből van, ennyit írtam. Ennyire nem látod át a dolgokat. 23-as voltam."
Mivel nem kötelező, fizethetnél is érte. Mint az egyéb nem kötelező oltásokért, amik szintén a mi adónkból vannak megvéve és plusz még ki is fizeted. Így értettem, hogy ingyen van.
Ha voltál már egzotikus országban nyaralni, oda is szokott kellene oltás és fizetsz is érte. Nincs igazam ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!