Be vagy oltva? 💉

Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem? Ha igen, melyik vakcinával, és volt-e mellékhatása, mit éreztél?

2021. nov. 7. 11:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%

ma 12:13

Ez egy kontextusból kiragadott semmitmondó részlet.

Ez is Szlávik:

[link]

"Szlávik János arról beszélt, hogy az oltatlanok fele meggyőzhetetlen, olyan téveszméket olvasnak és hangoztatnak, amelyek szerint az oltások károsak, ezért inkább vállalják a veszélyt."

2021. nov. 7. 12:20
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Astrát kaptam, pár napig voltak influenza szerű tüneteim, otthonról dolgoztam, az első oltás után erősebb oltási reakcióm volt, akkor belázasodtam, a második után csak kisebb hőemelkedésem volt. Amúgy semmi extra, jól vagyok azóta is.
2021. nov. 7. 12:22
 13/29 anonim ***** válasza:
51%

Ez az én testem, nekem nincs szükségem rá.

Semmi probléma nincs viszont, ha te vagy bárki más beoltatja magát az a te egyéni döntésed.

Akinek van egy kis pénzügyi intelligenciája az hamar rájön, hogy ez az egész rég nem erről szól már.

2021. nov. 7. 12:25
 14/29 anonim ***** válasza:
58%
2 AstraZeneca. Az első után napokig pokolian fájt a karom, aznap este lázas voltam, rázott a hideg. A második után talán kis hőemelkedésem volt, de semmi extra. Az első után pár hétig kicsit magasabb volt a vérnyomásom a szokottnál, de az se biztos, hogy csak ennek tudható be, sokat stresszeltem akkoriban.
2021. nov. 7. 12:31
 15/29 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyok,és egyenlőre nem is tervezem.

Majd ha olyan védelmet nyújtanak,mint annak idején a gyermekbénulás elleni védő oltás.Amig többszörös beoltás után is meglehet fertőződni,megbetegedni és meghalni is,nem látom értelmét.

Akiknek valamilyen betegség miatt legyengült a szervezete,az oltás csak rásegit ,hogy az élet előbb érjen véget.

Persze a mi országunkban mindent titokban tartanak.

2021. nov. 7. 12:33
 16/29 anonim ***** válasza:
73%

"Akinek van egy kis pénzügyi intelligenciája az hamar rájön, hogy ez az egész rég nem erről szól már."

Okleveles közgazdász vagyok, elmondod miért jó az államnak ha néhány milliárddal kevesebb marad a kasszában (mert az állam pénzért veszi a gyártótól, mi meg kvázi ingyen kapjuk)?

2021. nov. 7. 12:34
 17/29 anonim ***** válasza:
71%

Igen, pfizer április és május,

harmadikat nem tudom felvenni mert babát várok. Az első után fájt a karom és elég tomoa voltam egész nap de ennyi, masodikat meg sem éreztem.

2021. nov. 7. 12:35
 18/29 anonim ***** válasza:
42%

"Okleveles közgazdász vagyok, elmondod miért jó az államnak ha néhány milliárddal kevesebb marad a kasszában (mert az állam pénzért veszi a gyártótól, mi meg kvázi ingyen kapjuk)?"

Ne haragudj, de elég pancser közgazdász lehetsz, ha erről magatól nem jöttél még rá. Gondolom, valamilyen büfészakon végeztél ahol pluszban közgazdász diplomát is kaptál.

2021. nov. 7. 12:37
 19/29 anonim ***** válasza:
58%

"Ne haragudj, de elég pancser közgazdász lehetsz, ha erről magatól nem jöttél még rá. Gondolom, valamilyen büfészakon végeztél ahol pluszban közgazdász diplomát is kaptál."

Sejtettem, hogy nem fogsz tudni válaszolni. Bizonyára azért vagyok a maréknyi ösztöndíjas egyike... Vagy mert az MNB is illuminati és azért finanszírozták a tanulmányaimat :D

Szóval, miért jó ez? Taníts engem, pancsert.

2021. nov. 7. 12:40
 20/29 anonim ***** válasza:
62%

Két Szputnyik áprilisban, aug végén egy Pfizer.

Nemhogy mellékhatás, oltási társasági reakció sem volt.

2021. nov. 7. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!