Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi idő kiértékelni a 24...

Mennyi idő kiértékelni a 24 órás holter ekg-t?

Figyelt kérdés
Nagyából 2 hónapja tették rám a készüléket, és még mindíg nem kaptam meg az eredményt. Tudom, hogy az orvosnak az egészet végig kell néznie, de fogalmam sincs, hogy még mennyi időre számítsak.

2021. nov. 6. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem az eredmény kiértékelése tart ilyen sokáig, hanem az egészségügyi ellátórendszer akadozik, túlterhelt. Azt gondolom, hogy amennyiben valami komolyabb problémákat találtak volna, szólnak. Milyen panaszok miatt csinálták a Holtert?
2021. nov. 6. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha minden ok, 5 perc. Ha gáz van, akkor 10-20 perc.

Azért kell rá várni, mert sok holtert kell még a tiéd előtt kiértékelni.

2021. nov. 6. 22:18
 3/3 A kérdező kommentje:
1.-nek: időnként indokolatlanul (legalábbis eddig ismeretlen okből) indokolatlan magasra felmegy a pulzusom. De mikor rajtam volt nem tapasztaltam ilyet. Persze más probléma is lehet.
2021. nov. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!