Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pfizer vagy Johnson? Szerintetek?

Pfizer vagy Johnson? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen kötelezik az oltást, igy nagy nekezen rávettem magam hogy elmenjek oltásra. Sajnos nehéz a döntés(sok rosszat lehet hallani),nem tudom melyik oltás lenne a jobb.A johnsonra azért gonoltam, mert csak 1x kell beadatni. Mi a véleményetek róla? Melyik a jobb választás?(23éves lány)

2021. nov. 6. 15:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
*éljek
2021. nov. 7. 23:25
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
#20 Elfogadom és megértelek, ezért nem is firtatom tovább a témát. Majd rájössz magadtól, mikor már késő lesz vissza csinálni. Sajnos igaz a mondás, saját hibájából tanul az ember. 🤷‍♀️
2021. nov. 7. 23:28
 23/27 anonim ***** válasza:
71%

Míg márciusban a fertőzés elleni hatékonyság a Moderna esetében 89,2%, a Pfizer esetében 86,9%, a Janssen esetében pedig 86,4% volt, szeptemberre jelentős csökkenés következett be: 58%, 43%, illetve 13%.

[link]

2021. nov. 8. 15:00
 24/27 anonim válasza:
7-és! Pfizert kaptam és semmi bajom nem volt tőle. Viszont van olyan ismerősöm aki meg is halt. Mondjuk én azért adattam be mert pont nem érdekelt hogy lesz e bajom tőle
2021. nov. 9. 20:55
 25/27 anonim ***** válasza:

#24!Örömmel hallom, hogy vannak kivételek, de pont az lenne a normális, hogy mindenki jól van, esetleg nagyon ritkán jelentkezik valakinél bármi mellékhatás.

2021. nov. 9. 22:16
 26/27 anonim ***** válasza:
57%

A Pfizerről:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=NseBs58KxrI&ab_channel=CNBCT..

"A vezető oltóanyaggyártó egyik cégének alkalmazottja tárta fel a hiányosságokat a Ventavia-nál. Vizsgálódásai kiderítették, hogy hanyagul kezelték nemcsak az adatokat, hanem az oltóanyagokat is, a kísérletben nem a kettős vak kontrollt alkalmazták, az alanyok bejelentett mellékhatásaival nem foglalkoztak . Az alkalmazott mindezeket szóvá tette,de mert eleinte nem akartak foglalkozni vele, adatgyűjtésbe és dokumentációba kezdett,amit a vezetőség felé továbbított is, de ezután gyorsan eltávolították a cégtől"

2021. nov. 10. 12:25
 27/27 anonim ***** válasza:
42%
#26 Az ilyen leleplezős alternatív híres weblapok miért néznek ki úgy, mintha a 90-es években készültek volna (olyanok, mint az ufós felvételek, mindig 240p minőségben készülnek)? A másik meg hol van a cikk szerzője? :D Hagyjuk is.
2021. nov. 10. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!