Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pfizer vagy Johnson? Szerintetek?

Pfizer vagy Johnson? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen kötelezik az oltást, igy nagy nekezen rávettem magam hogy elmenjek oltásra. Sajnos nehéz a döntés(sok rosszat lehet hallani),nem tudom melyik oltás lenne a jobb.A johnsonra azért gonoltam, mert csak 1x kell beadatni. Mi a véleményetek róla? Melyik a jobb választás?(23éves lány)

2021. nov. 6. 15:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%

Ha még is köteleznének:

[link]

Miért nem oltakozik sok ember:

[link]

2021. nov. 7. 19:38
 12/27 anonim ***** válasza:
Ez aztán a minőségi videó!
2021. nov. 7. 20:51
 13/27 anonim ***** válasza:

#11 Én "oltásellenesként" is képtelen vagyok végignézni ezt a videót, mert annyira szervezetlen, meg satöbbi, hogy nem bírom. Viszont mivel örülök, hogy te is gondolkodsz, így linkelek 2 dolgot. Az első egy cikk a H1N1 műjárványról szól, ami után érdemes elgondolkozni a covid mizérián. A második meg egy NASA dokumentum bemutása.

[link]

[link]

2021. nov. 7. 21:49
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Arra számítottam, hogy ez a videó tényleg jobb, de hozza az előző szintjét :D
2021. nov. 7. 22:11
 15/27 anonim ***** válasza:

#14 Nem neked akarok bizonyítani, nem is neked küldem. NASA oldalán ott a doku is. Tudok még küldeni bőven meggyőző videót, de neked felesleges. Szar van a palacsintában és a WHO is benne van. Tehát ennyiből linkelj olyan forrást, ahol a WHO nincs benne, nem fűzik szálak bizonyos emberkékhez az illetőket és a többi szarság sincs benne és nem lefizetett orvosok, állatorvosok, meg nyunyókák dumálnak az oltásról.

Tudod, az a röhej, hogy a vírus sem úgy véletlenül lett és nem a denevérből, meg a tobzoskából származik, hanem a Wuhani laborból. Akkor szerinted az oltás? 🙂

[link]

2021. nov. 7. 22:28
 16/27 anonim ***** válasza:

#14 (15-ös vagyok) Nincs amúgy kedvem bizonygatni neked, így nem is érdekel, hogy mit gondolsz. De tessék, kapsz egy minőségi videót, amit még Youtube-ról is törölnek, mert színtiszta igazság és valóság:

[link]

2021. nov. 7. 22:54
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem érdekel kinek küldted, publikus helyre posztoltad. Megértem azokat, akik az oltás ellen vannak (félnek), csak az zavaró, hogy mindig arról prédikálnak laikusként, hogy milyen rossz, meg ne higgyünk el mindent amit látunk, erre minden zagyvaságot elhisznek (de az orbitális hülyeségeket is, mint pl a videók amiket küldtetek). "Akkor szerinted az oltás?" Hát remélem az azért laborból van és nem egy denevérben "képződött" :D (Ohh igen, mindenkit is lefizetnek, engem is persze...).
2021. nov. 7. 23:00
 18/27 anonim ***** válasza:
#16, elég elolvasni a címet "Nem hinnéd el", "Az orvos kitálal", hatásvadász clickbait címek mind, felesleges is ilyenkor tovább olvasni/nézni. Sajnos azzal, hogy törlik (azon kívül, hogy megállítják a hülyeség terjedését), ellenkező hatást is kiváltanak (megerősítik azokat a tévképzeteket, amiről a videó is szól). Pedig pusztán csak butaság a videó és azért törlik.
2021. nov. 7. 23:03
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem baromság egyik sem, amit küldtünk. Hogy tiszta képet láss, ajánlom továbbra is az utóbb linkelt videót. Rendes dokufilm, nem clickbait. Ne a forrást nézd, hanem magát a videót! Írtam, hogy Youtube-ról is miért törlik mindig, itt még fent van, azért ezt linkeltem. Nem, kicsit sem azért törlik, mert butaság. Nem hülye kisgyerekek csinálták, szar minőségű videókamerával... Azért törlik folyamat, mert felnyitja a szemed. Tökmindegy mit írnak címnek, mert csak a videó számít. Adj neki egy esélyt, vagy maradj sötétségben.
2021. nov. 7. 23:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem fogjuk tudni egymást meggyőzni, de nem is kell, azt hisz mindenki amit akar, csak nem kell terjeszteni a hülyeséget, ha hülye vagyok, hogy nem veszem észre magamtól, akkor így jártam (ha egy analógiával kellene élnek, akkor pl ugyanolyan ez, mint pl a vegánok, ők se tudják megállni, hogy ne mondják el, hogy ők pedig vegánok - de senkit se érdekel, én se megyek oda és mondom, hogy de én nem vagyok vegán). Meg inkább tanulok valamit abban az egy órában, mintsem megnézzek egy vagy igaz vagy nem videót valamiről.
2021. nov. 7. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!