Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mióta felemelték az orvosok...

Mióta felemelték az orvosok fizetését azóta mi ez a passzív agresszív hozzáállás a betegekhez?Vagy ez a nem baj ha elmegy a beteg,majd meggyógyul!A fejpénz amit az oltások után kaptak?Annyi pénzük van mint a szemét ! Nem csodálom, hogy henyélnek !

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 12:23
1 2 3 4
 11/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
56%
Az nem pénz kérdése, hogy normálisan viselkedjen egy orvos, mert ha most így viselkedik pl. 1 milliós havi fizetéssel, akkor havi 250-el sem lett volna kedves. Persze azt mindenki elismeri, hogy megérdemlik az emelést, de a nővér 2x annyit dolgozik, a diagnosztikán 2x 3x több most a munka, miről beszélünk?
2021. nov. 6. 16:46
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az nem orvos, aki nem gyógyít, a bunkóság lelki nyomás a páciensre, és az nem orvoslás hanem betegítés. Jól kell választani orvost. Aki elhivatott a szakma felé, az sose lesz bunkó. A valódi orvos a legkedvesebb ember a világon, hiszen a feladata, hogy gyógyítson. Vannak persze akik a pénz miatt ugrottak bele, vagy valami frusztráltságuk van, és ők gyilkosok is tudnak lenni, ha olyan gyógyszert ír fel, elküldi a pácienst évi két pet ct-re, vagy már ajánlgatja a 4. oltást. A normális ember úgy megy orvoshoz, hogy utána néz a gyógymódoknak, hatásoknak, mellékhatásoknak, és az orvostól azt kéri. Ha javasol valamit az orvos, annak is utánanéz otthon, mielőtt belemenne.
2021. nov. 6. 16:50
 13/31 anonim ***** válasza:
75%

1. Az oltás után nem kapnak az orvosok fejpénzt.

2. Marha idegesítő, hogy az orvosnak kötelessége ellátni mindenkit, a sok marha meg arra nem képes, hogy beoltassa magát, de azért nyafogni tud, mikor az összes orvos a covid-osztályra van átvezényelve és az ő hasfájására már pont nem marad senki.

2021. nov. 6. 16:53
 14/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
22%
#12-essel teljesen egyetértek. Megérti mindenki, ha fáradtak meg vannak most olyan helyzetek, amik nagy nyomást helyeznek az orvosokra, igen, de itt most amit én észrevettem az az, hogy aki a béremelés előtt normális volt, most követelőző, arrogáns, nagyképű lett és én nagyon sok orvost ismerek. Valószínű ennek inkább az ezzel együtt bevezetett hálapénz tiltás az oka.
2021. nov. 6. 17:22
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó az nem merült fel a kis betanított munkás RTG asszisztensi buksidban, hogy kb. mindenkinek a bele kilóg a rengeteg munkától és az elmúlt két covidos évben a kollégák egy jelentős része egyszerűen teljesen kiégett. Már nem az első rosszindulatú, zéró empátiás, bunkó kisstílű orvosellenes posztod ez itt.
2021. nov. 6. 19:54
 16/31 anonim ***** válasza:
16. Kb. ez az alap stílus amit itt előadsz. Hatalmas arc, lekezelő stílus. Mintha valami félistenek lennétek. Ember, szerinted a többi ember nem dolgozza csapágyasra magát? Csak az orvos? Egyébként, vannak normális orvosok is de nagyon sok gyökér is van aki játssza az agyát magas lóról, plusz olyan pénzéhes hogy az már szürreális...
2021. nov. 6. 20:11
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, a többi ember lenyomja a 8-10-12 óráját és munka letudva. Egy orvos akkor is orvos amikor effektíve nem dolgozik. Továbbá nagyon kevés olyan szakma van ami ekkora szakmai tudást igényelne, és ekkora felelősséggel és emocionális terheléssel járna.

Te hány halottat láttál, vizsgáltál az elmúlt hónapban? Hány emberrel közölted, hogy rákos? Hány emberrel sírtál együtt? Nekem volt olyan betegem akit negsirattam amikor meghalt pedig szakmailag teljesen jól láttam el. És akkor hallgathatjuk ezt az extrémen orvosellenes közhangulatot, és még ilyen kollégának nem nevezhető asszisztenciával is meg vagyunk áldva mint a 14-es.

2021. nov. 6. 21:27
 18/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
#15: Egyrészt nem vagyok betanított munkás, másrészt mielőtt butaságokat írsz, tájékozódj, nem ismered a részleteket. Nem véletlen, hogy ápolókból és szakdolgozókból nagy a hiány, hiába keresnek az orvosok 4x annyit, attól még semmire sem mennek nélkülük és ugyanannyit dolgoznak ők is. Na és, ha kiégett a dolgozó, akkor arról a beteg tehet vagy mi? De elárulom, hogy ez nem a kiégés miatt van, hanem attól, hogy megszűnt a hálapénz és sokan akik eddig kaptak, ők most így az emeléssel nem visznek annyit haza. Ez tény, akárhogy próbálod védeni őket. Természetesen nem egyöntetűen igaz minden orvosra.
2021. nov. 7. 09:25
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: latszik, hogy fogalmad sincs az egeszrol.

1. Orvosokbol is baromi nagy hiany van, nem csak szakdolgozokbol.

2. Aki eddig halapenzzel tobbet keresett, az szepen atment teljesen magan ellatasba.

2021. nov. 7. 09:57
 20/31 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
Kicsit több fogalmam van, mint neked. Te csak azt látod, amit olvasol, de annak a fele sem igaz.
2021. nov. 7. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!