Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ki mit csinált táppénz alatt...

Ki mit csinált táppénz alatt vagy amikor eltört valamije?

Figyelt kérdés
Ki mit csinált? Hogyan bírta ki hogy nem mehetett sehova?
2021. okt. 30. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Én epekő műtét miatt voltam táppénzen augusztusban 3 hetet. Az első héten sokat pihentem. Volt egy napi rendem és örültem hogy egy kicsit otthon lehetek, pihenhetek és tényleg nem kell semmit csinàlnom. Reggel 7 kor keltem mert a férjem ment dolgozni. Reggeli közben egy film a netflixről, pont karácsonyiakat néztem. Kb 11 ig. Utána olvastam valamennyit. Ebéd, majd átmentem a szüleimhez akik a közelben laknak. Délután még egy film, majd olvasás. Késő délután sétáltunk, már amennyit bírtam. Amikor jobban lettem kb.2. Héten, a kutyát is vittük. Kb ebből álltak a napjaim. De előtte nagyon sokat dolgoztam szóval nagyon jó volt a semmit tevés.
2021. okt. 30. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem eltört, hanem mióma műtétem volt 3 éve. Én jól elvoltam otthon, férj munkában, gyerkőc oviban, én meg pihentem, filmeket néztem. Mikor jobban éreztem magam, sétáltam kinn egy kicsit.
2021. okt. 30. 14:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet táppénz alatt kutyát sétáltatni?
2021. okt. 30. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy fekvő beteg, akkor igen.
2021. okt. 30. 14:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Eltört a jobb kisujjam
2021. okt. 30. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel nem háziőrizetben voltam és az volt a cél, hogy meggyógyuljak szerintem lehet kutyát sétáltatni, sőt bármi olyat amitől jobban leszek.
2021. okt. 31. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!