Urológushoz szeretnék menni, hány éves kortól lehet egyedül menni? A vizsgalat alatt hány ember tartózkodik benn általában?
Ne félj! Ne legyél szégyenlős! Az orvos és az asszisztens is látott már rengeteg beteget,nem fognak csodálkozni, kinevetni, csak egyszerűen végzik a munkájukat.
Én mentőápoló vagyok, én is láttam már mindent amit csak lehet, de csak a sérüléssel, betegséggel foglalkoztam, mert azt kellett megoldani.
1x voltam urológián, mondanám, hogy soha többet, de biztos lehet olyan helyzet, hogy ezt megszegem. Szóval felfáztam, és bár nyuszi mondta, hogy egy gyógytea megoldja, én mondtam, hogy jó fiú leszek, és elmegyek orvoshoz.
Akkor egy asszisztens fiatal lány volt, először ő kérdezett, utána átmentem az orvoshoz a szomszéd szobába aki nyilvánvalóan hallott mindent, hiszen nyitva volt az ajtó, hacsak nem süket. Ő is megkérdezte, miért jöttem. Nekem kicsit furcsa volt. Azt meg különösen nem értettem, hogy miért fogdossa a heréimet egy felfázás miatt.
A legnagyobb vicc, hogy így is sikerült a felfázásomra kék priulát felírniuk.
:D
Utána a gyógyszertári jelenet priceless volt!
Aszongya a nő, hogy valami 17 ezer forint. Mondom heee? Mi van abban az antibiotikumban, hogy ennyi? Mi ez? Mondja ezt "EDF"re adják vagy valami ilyesmi. Mondom neki, hogy este 7 van, nem lehetne magyarul? Erre mondja, hogy ezt impotenciára adják. Mondom, WOW! :D
Na, erre mondtam, hogy adjon valami antibiotikumot, de ő recept nélkül nem akart adni.
Ezután hazamentem, nyuszi csinált egy gyógytea-keveréket, ami mindent rendbehozott.
:D
De ettől függetlenül, ha bármi bajod van, MENJ EL ORVOSHOZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!