Nincs ki eljöjjön velem az oltásra, vannak ismerőseim, barátaim, de egyik se ér rá,egyedül meg félek... Napok óta görcsben van a gyomrom emiatt és fáj a fejem, nem találom a helyem, egyedül élek, nincs kivel beszélgetni. . Mit tegyek, tanácsoltok?
Figyelt kérdés
sokan azt tanácsolják h ne vegyem fel az oltást, mert oltottak halnak meg covidban2021. szept. 21. 13:13
1/21 A kérdező kommentje:
mit tanácsoltok
2021. szept. 21. 13:17
2/21 anonim válasza:
Kisero nem is mehet veled be, talan csak 14 ev alatt, tehat nem is ertem mi bajod.
Sokkal sulyosabb maga a virus es a szovodmenyei, mint az oltas, de mivel nem kotelezo, ezert ez mar a te dolgod, hogy mitol rettegsz jobban.
Szedd ossze magad kerdezo!
3/21 A kérdező kommentje:
Azert dilemmazom rajta, mert egyreszt felek, masreszt meg allaskereseshez kene, nem tudom melyikhez kell, melyikhez nem.
Nekem az is jo, ha a kisero a kapuig jon, viszont tamaszom lenne ott.
A multkor voltam bent erdeklodni es azt mondtak, hogyha regisztralok, idopont nelkul is beadjak hamar.
Van ismerosom aki azt mondja menjek van aki azt mondta semmikepp
2021. szept. 21. 13:48
4/21 anonim válasza:
Nem tudom ki mondja azt, hogy az oltottak halnak meg covidban, hiszen erre nincs is itt nálunk statisztika, hogy oltott vagy nem oltott aki meghalt, de arról olvastam, hogy főképp az oltatlanok vannak kórházban. Ne higgy el mindent amit mondanak. Kísérőt esetleg találsz olyat aki szintén most menne oltatni, környezetedben, szomszédok közül is.
5/21 anonim válasza:
De minek kell kisero? Felnott ember vagy, nem ertem. Meg se erzed a tuszurast.
Ha nem akarsz sokat varni, akkor inkabb kerj idopontot oltopontra.
6/21 A kérdező kommentje:
Azert gondoltam kiserot, mert nem lennek egyedul a sok idegen kozt es ha kedves szoval tamogatna, batrabb volnek meg ajulos is vagyok
2021. szept. 21. 14:27
7/21 A kérdező kommentje:
A szivem azt mondja ne menjek, a lelkem tul lenne rajta, elegge izgulok
2021. szept. 21. 14:33
8/21 A kérdező kommentje:
Amikor bent voltam erdeklodni nagyon kedvesek voltak
2021. szept. 21. 14:36
9/21 A kérdező kommentje:
Irjatok
2021. szept. 21. 14:36
10/21 Ypszilon1980 válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, meg sem fogod érezni, nem értem hogy lehet ennyire parázni ettől vagy mi az oka ennek, egy felnőtt embert emiatt ne kelljen már nyugtatgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!