Elhagytam a taj kártyámat, de le van fényképezve, elfogadják ha kinyomtatom?
Egy hivatalos okiratot egy kinyomtatott A4-es papíron?
Ez ugye nem komoly?
A legtöbb helyen, elég ha a számát tudod. Ahol meg akarják nézni, ott így nem fogadják el.
Igényelj újat. A száma nem fog változni.
"Sőt, személyes okirat hamisításának minősül"
Már mitől minősülne hamisításnak?
Kérdező! Nem kötelesek elfogadni. Kórházban nem is biztos, hogy kérik, elég ha a személyes adataidat igazolod, annak alapján be tudnak azonosítani. (nemrég kerültem a sürgősségin keresztül kórházba, sem a sürgősségin, sem az osztályon nem kérte senki a TAJ kártyámat) De ha kérik, nem kötelesek a nyomtatottat elfogadni. Érdemes helyette másikat csináltatni.
Okirathamisítás :))). Ugyan melyik adata lenne a hamis?
Természetesen a kutya nem veszi észre, ha abban a méretben és színben ki van nyomtatva, pláne ha az ember be is laminálja. Most is csak fél mp-et néznek rá, aztán ütik is a számot a gépbe, sőt olyan lazák, hogy mást nem is kérnek, pedig azt viszont kéne, úgyhogy senki nem fogja rajta keresgélni a nem létező vízjelet, hologramot, aláírást. Én is kinyomtattam, mert az eredeti már egy szakadt saláta.
Ha jobban meggondoljuk tökéletesen felesleges is ez a sajtcetli, ha megvan a TAJ-szám ÉS hozzá a személyi azzal be lehet azonosítani a pácienst, teljesen mindegy, hogy én mondom be, vagy a doki olvassa le. Mi több, természetesen a személyi is bőven elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!