Mit tegyek? Megint benőtt a lábujjamon a köröm.
Figyelt kérdés
Nemrég vágták ki a körmöm és most megint benőtt!Nem akarok sebészhez menni,mert borzasztóan fájt,mert már annyira be volt gyulladva,hogy nem használt az érzéstelenítő:(mit tegyek??bróbálom magamnak kivágni de nem annyira sikerül!segítsetek!2010. szept. 1. 16:37
11/18 anonim válasza:
ne próbálkozz házi módszerekkel, csak ideig-óráig jók... meg kell műteni, de nem kórházban hanem lézerrel, ezt általában plasztikai sebészek csinálják. Nekem a Seffer csinálta 12 éve, azóta semmi baj vele, nem is látszik a heg. Viszont fáj a műtét mint az állat(vagyis az injekció előtte, meg a varratszedés)
12/18 A kérdező kommentje:
Nemtudom milyen fajtája...oldal a húshoz nől szerintem be a köröm,csak nem értem,hogy hogyan amikor nem is sokat nőtt még a műtét óta!be van gyulladva,gennyezni most nem gennyezik,de az előzőnél igen.
2010. szept. 1. 17:01
13/18 anonim válasza:
Évekig szenvedett az Anyukám ezzel, amikor is a neten felfedeztem egy olyat, hogy körömszabályozó.Addigra már több csodaszert kipróbált, több orvosnál, gyógypedikűrösnél járt, így minden mindegy alapon elment. Összesen a kezelésekkel mindennel együtt eltelt 11 hónap, a körmei szépen egyenesen nőnek,és azóta semmi gondja ezzel. Érdemes kipróbálni.Keresd a neten hogy körömszabályozás.
14/18 anonim válasza:
Egyébként létezik olyan is, ezt még mesélte a pedikűrös, hogyha nem javulna, akkor rá lehet szerelni egy olyan dolgot, mint a fogakra van a fogszabályozó. Nekem egyébként attól volt rossz mindig, hogy nagyon széles a körmöm, és mikor le lett vágva egy kis darabka a szélén mindig maradt, és az ment bele a húsba mindig.
15/18 anonim válasza:
16.49-es! Milyen vattát tett oda a köröm és a bőr közé? Én most vágtam ki,és lehet kellene odatennem valamit, hogy ne nőljön oldalra!Légyszi ird meg!
Köszi
16/18 anonim válasza:
utolsó! bocsi h későn válaszolok.. teljesen sima vattát,csak megpödrötte h ne lógjanak ki a kis szálak,de lehet gézzel is.azt is ugy kicsit pödörd meg,h összelapuljon(2 tenyered közé tedd be és gyorsan mozgasd fel le felváltva a 2-t mintha összedörzsölnéd)
17/18 anonim válasza:
utcso vok,apumnak műtötték(mondjuk már sztem több mint 10 éve,azota talán fejlödtek a dokik) és sz**t se ér.. ugyanúgy benött neki..
18/18 anonim válasza:
Tudom milyen rossz érzés!!! Nekem most is ez van, én már 2 alkalommal is voltam sebészeten (ha így folytatódik akkor fél évente vissza kell járni :( ) Az érzéstelenítés nagyon fájdalmas, de utána jobb volt, most megint benőtt és nő a vadhús. Nagyon rossz főleg hogy 13 éves vagyok és nem akarok életem végéig sebészetre járkállni fél évente :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!