Ciki hogy tb fogászaton húzás után 5kt adni akartam de visszadobta az orvos?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 23:03
1/13 anonim válasza:
Mégis mi járt a fejedben, amikor odaadtad neki?
2/13 anonim válasza:
Csupán mindketten bajba kerülhettek miatta. Üvegbúra alatt élsz?
3/13 anonim válasza:
Törvény tiltja, basszus. Még jó, hogy visszadobta.
4/13 anonim válasza:
Mivel bűncselekményt követtél el, erre nem a ciki, hanem az illegális szó a megfelelő.
5/13 anonim válasza:
Cink és illegális. Főleg azért mert az, amit te adtál neki még csak borravalóra sem lenne neki elég, mivel sokkalta többet keres. Ő nem tud azzal a "kis" pénzzel mit tenni, de lehet neked jól jön valamire még. Nagyon megalázó ez, de sajnos nem az orvosnak.
6/13 anonim válasza:
8370 ft összeghatárig lehet ajándékot adni hálapénz helyett.
7/13 anonim válasza:
#6-os: Én eddig 6000-, összeghatárt tudtam.
Amúgy a 370-es végösszeget sem értem. Akkor miért nem 8000 Ft?
8/13 anonim válasza:
Kis összeghatárig lehet adni ajándékot, amit úgy határoztak meg hogy a jelenlegi minimálbér 5%-áig terjedhet. Jövőre valószínűleg emelkedik ez az összeghatár is.
9/13 Ypszilon1980 válasza:
Lehet 8000ig ajándékot, de nem pénzt adni. Inkább azt nem értem, hogy ha kihúzta, akkor mégis mire adtad volna az 5K-t?
10/13 anonim válasza:
Kár, hogy a betegeket nem lehet felnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!