Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Létezik a koronavíruson kívül...

Létezik a koronavíruson kívül más betegség is már? Vagy ez a divat még mindig?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy foglalkoznak/fogadnak e más egészségügyi problémával is a koronán kívül?

A fejtetőmön vagy fel éve egy elszíneződésből egy nagyobb “anyajegy” lett a semmiből konkrétan…

Félek, hogy melanoma…

Kihez forduljak ilyenkor?

Esetleg képet csatoljak?

2021. szept. 27. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ne ha lehet és a bőrgyógyászatra.
2021. szept. 27. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megértem az álláspontod kérdező.Bőrgyógyászatra menj mielőtt újra indul a balhé mert utána tényleg nem tudsz menni.
2021. szept. 27. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Eddig is volt ellátás. Érdekes én tudtam menni bőrgyógyászhoz is, nőgyógyászhoz is, gasztrora is. És egyik se magán még mielőtt ezzel jönnél.
2021. szept. 28. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Megy még a pávatánc, a meghamisított statisztikákat mindennap mutogatják, de azt, hogy hány oltópontot gyujtottak már fel, meg hányan haltak meg a tüntetésekben azt nem.
2021. szept. 29. 12:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Külfökdön,nem?4-es tőled kérdem

Nem hallottam de ha igaz akkor Hallelujah van Isten

2021. szept. 29. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Németeknél havonta van utcai harc (ráfogják a migránsokra).

Franciaországot tavaly kétszer verték szét, idén egyszer, plusz Macron-t is lepofozta az egyik felszólalásán valaki...

2021. szept. 29. 14:26
 7/12 anonim ***** válasza:

google-ba beírod

"covid összecsapások"

rengeteg találat lesz...

2021. szept. 29. 14:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Láttam ilyen videókat nem is egyet de azt nem tudtam hogy addig is elmentek hogy oltópontokat is gyújtottak fel.Ezek nem teketóriáznek!Nem olyanok mint a magyar hiába!
2021. szept. 29. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:

google- "oltópont felgyújtás"

Lengyeleknél fel is gyújtották, németeknél, olaszoknál csak próbálták...

2021. szept. 29. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Helyes!Elegük van a covidiktatúrából

A horvát miniszterelnök pedig azt nyilatkozta hogy meg van az 50% az oltottból és hogy elég is annyi mert elege van a cécóból mostmár.Ilyen elnök kéne sok országba,nem ezek a lúzerek

2021. szept. 29. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!