Kell covid teszt műtét elött?

Engem július közepén műtöttek.
Magamnak kellett volna intézni tesztet, vagy zsebből, vagy pedig a kórháztól levetetni 2 nappal a műtét előtt...
Ez kb lehetetlen volt, mert műtétre is nagyon nehezen jutottam el, mindenhonnan el akartak zavarni, mondván, hogy nincs hely... Pedig soronkívüli beutalóval mentem.🤷♀️ Kartonozó nekem azt mondta majd az osztályon leveszik. Szóval az osztályon vették le betegfelvétel napján, nem én voltam az egyetlen aki ott vetette le. Kicsit parádéztak rajta, de amíg értékelődött a tesztem, addigra én már a szobámban ültem. A védettségiről szóló nagy szigor meg úgy nézett ki, hogy a párom úgy sétált be látogatni nélküle, mintha minden nap odajárna. Másik városban, másik kórházban szintén nem kérte a kutya se.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Utolsó megkérdezhetem, hogy melyik kórház és hogy te be vagy e oltva?

Nem vagyok beoltva.
Székesfehérváron műtöttek
Köszönöm.Engem is Fehérváron fognak.
Ma beszéltem telefonon az osztállyal. Nem csinálnak tesztet. Azt mondták ha bevagyok oltva nem kell teszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!