Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Foglalkozás egészségügyi...

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat hallgatóként?

Figyelt kérdés

A kórházi gyakorlathoz kötelező a vizsgálat. Hol tudom elvégeztetni? A kerületi szakrendelő honlapján nem találok semmi információt.

Vagy ilyet csak magánrendelésen lehet?

Az egyetem semmi konkrétumot nem mondott, csak egy emailt küldött hogy egy hónapon belul csinaltassuk meg.

2021. szept. 2. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemnek van saját üzemorvosa, oda kell bejelentkezni.
2021. szept. 2. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Magunknak kell intézni, az egyetemen /egyetemi üzemorvosnál nincs lehetőség
2021. szept. 2. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Az egyetemnek van foglalkozás egészségügyi orvosa. Kérdezd meg a TO-t/felsőéveseket/csoporttársakat és kérj időpontot.

Minket amúgy csoportonként osztottak be időpontra, szóval biztos nem lesz nálatok megszervezve?

2021. szept. 2. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugyanakkor küldtük a kommentet, szóval nem láttam. Pedig ez az egyetem dolga, nem is értem.

2021. szept. 2. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyetem semmi konkrétumot nem mondott, honnan tudod hogy az egyetemi üzemorvosnál nincs lehetőség?
2021. szept. 2. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Mit írtak pontosan? Merthogy tőlünk konkrétan vérvételt és tüdőszűrést kértek, azt a háziorvoson keresztül intéztettem el.
2021. szept. 2. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!