Féltek az injekciós tűktől, szuriktól?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 16:18
1/20 anonim 

válasza:

Nem, rendszeres plazmaadó és véradó vagyok.
2/20 anonim 

válasza:

Régebben féltem. Amióta a mindennapjaim része, azóta nem. Már csak a számomra ismeretlen beavatkozásoktól félek.
4/20 anonim 

válasza:

Nem félek a tűktől, sem az infekcióktól, viszont a koronavírus elleni vakcina ellen minden porcikám tiltakozik.
5/20 anonim 

válasza:

Nem szeretem, ha böködnek, de ha menni kell, hát nem csinálok nagy ügyet belőle.
6/20 anonim 

válasza:

Nem, az utóbbi 10 évben rengeteget finomodott a gyártás technológia. Ma már olyan vékony tűkkel adnak, hogy szinte észre sem veszed. Emlékszem 95-2000körül még olyan tűkkel vették a vért a gyerekektől is mint egy kisebb cső. Olyan vastag volt mint egy fogpiszkáló. Ma az olyanokkal már csak alkatrészeket olajoznak.
7/20 Metionin 

válasza:

Nem. Nem rajongok értük, főleg a vérvételért de nem is félek.
8/20 anonim 

válasza:

Igen is meg nem is :D
Egészségügyi dolgozó vagyok, bárkinek beadok bármit probléma nélkül, de saját magamnak nem tudnám megcsinálni. Nem leszek tőle rosszul vagy ilyesmi, csak egyszerűen nem tudok odanézni 🙈
9/20 anonim 

válasza:

Igen. Hát nem ez a legkellemesebb dolog.
10/20 anonim 

válasza:

Nem.
Annyi mindent átéltem már...halvaszülés, életmentő műtét, stb...
Egy kis tű már nem okoz bennem félelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!