Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van esély rá , hogy két hét...

Van esély rá , hogy két hét múlva már nem fogjak kötelezni az eü dolgozóknak az oltást ?

Figyelt kérdés

Van védettségi igazolványom mert átestem a betesegen. Meg nem vettem föl az oltást de sajna muszáj lesz. Igaz , hogy felek mert több gyógyszerre is allergiás vagyok és emiatt már kerültem ügyeletre is.

Most már azt sem tudom melyikkel oltassam magam. Reménykedem hátha két hét múlva már nem fognak talán kötelezni

2021. szept. 1. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen.
2021. szept. 1. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
19%

Hasonló cipőben járunk de nem vagyok egészségügyi dolgozó. Azt javaslom neked, és én is ezt teszem, hogy újra elmegyek antitest vizsgálatra, mert ha van ellenanyag a vérünkben, újra megkapjuk 4 hónapra. Ma hallottam, hogy ötször több védettsége van annak, aki átesett mint aki oltást kapott. És rengeteg súlyos szövődményt kaptak a beoltottak!!! Sőt nem kevesen belehaltak!

Azzal a jó hírrel tudlak vígasztalni, hogy nemsokára megszűnik az összes betegség, öregedés és halál!!!!

2021. szept. 1. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Esélytelen. Kormányrendeletet nem fognak hatályon kívül helyezni... A covid elleni oltás - ugyanúgy mint az összes többi pl. hepatitis - mostantól kötelező az egészségügyben dolgozóknak.
2021. szept. 1. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Érdemes konzultálni orvossal, hogy ha ennyi allergiád van, akkor kimondják, hogy nem lehet téged oltani és abban az esetben nem kötelezhetnek rá. Hogy így is megmarad-e a munkád, az más kérdés.
2021. szept. 2. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

3-as

Ne zavarjon, hogy módosították 31-én és így most 09.15 az új határidő.

2-es

Igen, akik voltak covidosok ezzel szokták magukat vigasztalni. Persze, ha neked lenne igazad, akkor eleve betiltanák a vakcinákat és mindenkit köteleznének a szándékos természetes megfertőződésre, mivel ahogy levezetted az sokkal biztonságosabb és jobban is véd majd, sőt amíg covidban gyakorlatilag nem halt bele senki, addig a vakcinától hullanak az emberek, igaz?

2021. szept. 2. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
5# Módosítás nem egyenlő a hatályon kívül helyezéssel... A dátumot meghosszabbították, de ez semmit nem változtat a kérdezőre vonatkozóan.
2021. szept. 2. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Mindenképp be fogom oltatni magam. Nincs más választás. Tapasztalatok a pfizer vagy bármely más vakcinarol

2021. szept. 3. 07:04
 8/9 anonim ***** válasza:

7# Egyénfüggő, hogy hogyan reagál valaki az oltásokra. Pfeizernek nálunk semmilyen mellékhatása nem volt. Egy-két barátnak a karja és a feje fájt két napi, de semmi komoly. Modernánál egyáltalán nem volt mellékhatás. Astra Zenecánál mind 3 barátom "kidőlt" 3-4 napra láz és erős fejfájás miatt.

(Elenyésző számban vannak súlyosabb mellékhatások, mint midegyik másik - nem covid elleni - oltásnál, csak azokat nem "kapták fel" ennyire az emberek és nem csináltak rengeteg statisztikát, amit nyilvánosságra is hoztak...)

2021. szept. 3. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:

6-os

A 3-ban említett "mostantól kötelező" akkor is arra utal, hogy te erről nem tudtál.

2021. szept. 3. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!