Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magánrendelésre kötelező...

Magánrendelésre kötelező oltási igazolást vagy pcr tesztet vinni?

Figyelt kérdés
Pont azért mentem volna magánba, mert államiban nem látnak el (nem sürgősségi).

2021. szept. 1. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A rendelet szerint igen.
2021. szept. 1. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak invazív beavatkozáshoz. Az orvos dönti el kockázatosnak minősíti e az ellátást, a 3. pont szabad kezet ad nekik. A tapasztalat az, hogy kérik azért sokan de sokan nem. Mi fogorvost kerestünk és sokan kérik de találtunk többet is aki meg nem.
2021. szept. 1. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos dönti el mi a sürgősségi. Nincsen pontosan leírva.

Magánban mivel fizetsz érte, sok orvost pont nem érdekel, hogy be vagy-e oltva.

2021. szept. 1. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom kezd el hívogatni az orvosokat és kérdezz rá, aki nem kér ahhoz kérj időpontot. Mi így csináltuk, nem tabutéma ez, hogy kertelni kelljen. Egyenesen rákérdeztünk, nincs igazolás és nem is tesztelünk, mehetünk?
2021. szept. 1. 18:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Csak fogkőleszedés lett volna, nagyon előre megbeszélt időpontban, erre 1 nappal hamarabb hívnak, hogy vigyek papírt. Előre be kellett fizetnem a pénzt, és nem hajlandóak visszafizetni.

2021. szept. 1. 21:03
 6/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy most az a módi magánban, hogy előre kell fizetni? Már más is írt ilyet, de én még ezzel nem találkoztam sehol, vagy én vagyok lemaradva.
2021. szept. 2. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi kamarával, rendőrséggel kell fenyegetni őket, feljelentést kell tenni mert ez btkba ütközik, jogtalan haszonszerzés és tsai.
2021. szept. 2. 17:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Férjemnek fogászati problémája volt

Ugy képzeljétek el,volt egy srác,ugy fel volt dagadva az arca..nem volt védettségi igazolása,nem engedték be a rendelőbe

Magánrendelés volt

Nőgyógyászaton szintén,bejelentkeztem,telefonba kérdezte a hölgy kártyám van? Van,feleltem

Majd a megadott időpontra vigyem feltétlen magammal,mert csak ugy engednek be,ez is magánrendelés

Meg vagyok döbbenve,dühös vagyok nagyon

Terhesség megállapításra megyek,magyarul ha nem vagyok beoltva,le vagyok szarva...?!

Ha már magánba megy valaki,és nincs kártyája,akkor a saját pénzéért kapjon már szolgáltatást

Felháborító

Sz-Sz-B megye

2021. szept. 3. 22:23
 9/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
8:A gyulladt fog,feldagadt arc eleve sürgősségi ellátást igényel, szóval nem értem ezt. Egyébként igazad van.
2021. szept. 4. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen,férjemnek is ugyanaz volt a probléma,sürgős eset volt,azonnal kihúzták a fogát,plusz gyulladáscsökkentőt,és Flector Rapidot irtak fel neki

Én sem értem,és azóta fel vagyok háborodva

Igy teszik majd kötelezővé az oltást

Ezek után azt is el tudom képzelni,hogy ha valakinek vannak kötelező gyógyszerei,csak akkor irják fel,ha be van oltva

Ezekből már minden kitelik,mi lesz még itt...szörnyű

2021. szept. 4. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!