Magánrendelésre kötelező oltási igazolást vagy pcr tesztet vinni?
Az orvos dönti el mi a sürgősségi. Nincsen pontosan leírva.
Magánban mivel fizetsz érte, sok orvost pont nem érdekel, hogy be vagy-e oltva.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Csak fogkőleszedés lett volna, nagyon előre megbeszélt időpontban, erre 1 nappal hamarabb hívnak, hogy vigyek papírt. Előre be kellett fizetnem a pénzt, és nem hajlandóak visszafizetni.
Férjemnek fogászati problémája volt
Ugy képzeljétek el,volt egy srác,ugy fel volt dagadva az arca..nem volt védettségi igazolása,nem engedték be a rendelőbe
Magánrendelés volt
Nőgyógyászaton szintén,bejelentkeztem,telefonba kérdezte a hölgy kártyám van? Van,feleltem
Majd a megadott időpontra vigyem feltétlen magammal,mert csak ugy engednek be,ez is magánrendelés
Meg vagyok döbbenve,dühös vagyok nagyon
Terhesség megállapításra megyek,magyarul ha nem vagyok beoltva,le vagyok szarva...?!
Ha már magánba megy valaki,és nincs kártyája,akkor a saját pénzéért kapjon már szolgáltatást
Felháborító
Sz-Sz-B megye
Igen,férjemnek is ugyanaz volt a probléma,sürgős eset volt,azonnal kihúzták a fogát,plusz gyulladáscsökkentőt,és Flector Rapidot irtak fel neki
Én sem értem,és azóta fel vagyok háborodva
Igy teszik majd kötelezővé az oltást
Ezek után azt is el tudom képzelni,hogy ha valakinek vannak kötelező gyógyszerei,csak akkor irják fel,ha be van oltva
Ezekből már minden kitelik,mi lesz még itt...szörnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!