Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Antigén tesztet egyszerűen...

PetheD kérdése:

Antigén tesztet egyszerűen éls gyorsan hol lehet elvégezni Sopronban vagy Szombathelyen?

Figyelt kérdés
Szombati ausztriai utazáshoz kellene. Mivel 48 órán belül fogadják el, csak csütörtök délután és pénteken intézhetem. Nekem mindkét napon nagyrészt Szombathelyen kell lennem, de soproni utazást meg tudok oldani. A Hivatalos Covid Teszt időpontjai Sopronban szeptember 23-ig (!) beteltek, Szombathelyen van még időpont. Viszont, ezek a honlap szerint kiszállással működnek, nekem pedig sem Sopronban, sem Szombathelyen nincs lakhelyem és munkahelyem, ahova kijönnének, ha az itthoni lakcímemre kérem, akkor nem tudom intézni a szombathelyi teendőket. Van lehetőség áthajtásos tesztre is, nekem azonban nincs autóm, és a regisztráció után derül ki, mikorra kapok időpontot. Ausztriában néhány gyógyszertárban is kérhető PCR teszt (olcsóbb, mint itthon), de itt 24 órán belüli eredmény várható, szóval, lehet, hogy amire megérkezik az eredmény, már vissza is jöttem Ausztriából. Magyarországon azért nem gondolkodom PCR tesztben, mert az antigént is elfogadják, ráadásul ez közel fele ár. Nem gondoltam volna, hogy ez enynire bonyolult. Vélemények, tapasztalatok?

2021. aug. 24. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Átmehetsz a soproni nagy határon és az első faluban (Siegendorf) tudsz ingyen teszteltetni, amit el kell küldened utólag egy osztrák címre. A határon mondanod kell, hogy Siegendorfban teszteltetsz. Csak személyi igazolványt kérnek a teszthez. A Billa mögötti parkolóban van 7-19 óráig nyitva.

Sopronban a plaza alsó parkolójában, az Ógabona téren is van antigéntesztre lehetőség.

2021. aug. 24. 10:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. aug. 24. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!