Koronavírus elleni oltás regisztráció után?
Figyelt kérdés
Sziasztok regisztráltam a korona vírus elleni oltásra. Alapadatokat kértek. Azt tudom, hogy fognak hívni időpont miatt, de a házi orvosom vagy a kórház? Mitől függ, hogy ki és hol olt? Mikor választhatok oltást? Felajánlják, vagy nekem kell jelezni?2021. aug. 20. 03:22
1/6 anonim válasza:
Nem fognak hívni. Pár nap múlva tudsz időpontot foglalni, az általad kiválasztott oltópontra és oltásra.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kiválaszthatom az oltást?
2021. aug. 20. 11:14
3/6 anonim válasza:
Most nem tudom, milyen az oldal, én az első oltásomat még május elején kaptam, nem tudom, változott-e.
Akkor ki kellett választani az oltópontot, és minden időponthoz oda volt írva, hogy melyik oltóanyaggal oltanak.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. aug. 20. 11:45
5/6 anonim válasza:
De a haziorvosod is beolthat, ha nagyon ragaszkodsz hozza, viszont neked kell hivnod ot, aztan majd megmondja, hogy mivel tud oltani.
Ha valasztani akarsz, akkor meg kerj idopontot oltopontra, ott lesz az is, hogy milyen oltasok vannak. Engem par napja oltottak pfizerrel, ahogy lattam, abbol most sok van, bar lehet varostol fugg.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen
2021. aug. 20. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!