A körzeti dokival nemigen jövök ki, egy 7-8km-el messzebb lévő kisváros gyerekorvosához feliratkozhatunk ha nem ott lakunk?
Tehát nagyon sokan vannak a mostani gyerekorvosomnál, régebb végtelenül kedves nő volt , de most nagyon durva lett, sajnos el vagyok képedve a változáson.
Csak egy kérdést fel tettem neki hogy lehetséges lenne-e X gyogyszer ami babáknak adható 0hó-tól kezdve(rá van írva a dobozra) és arra a problémára amire neki kellene(8hós a baba) de úgy leszólt hogy köpni, nyelni nem tudtam. A férjem is ki volt akadva, pedig ö sokmindent eltűrő típus.
A lényeg akkor eldöntöttem máshoz átiratkozok , DE sajnos a többi is fullba van, 1en kívül akinek ugyanúgy nagyon rossz a modora.
Ezért érdeklődnék ha lehetséges-e átiratkoznom a közeli kisvárosban lévő dokihoz ?
Nagyon sokan vannak nála valszeg azért olyan amilyen . Amikor ott vagyunk a rendelőbe , akkor is max ,( nagyon max.) 2 perc alatt gyorsan elhadarja mit adjunk , meg se hallgat mert az luxus kategória lenne majd mehetünk dolgunkra, kb olyan gépiesen működik.
Nem mellesleg már 70éves és "elvileg nincs utánpótlás".
De könyörgöm ez nem állapot.
Mit lehetne tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!