Várakozási idők miért ilyen kutya hosszúak?
Panasszal és beutalóval kértem időpontot, 5-6 hét a legrövidebb, amit kaptam (több helyre is kértem, egyik helyre több mint 6 hónap!!)
Nagyon el vagyok keseredve.
"De így mi lesz? Mi a terv?? Menjen mindenki magánba? Vagy itthon próáblkozzon házi módszerekkel?"
Kevesen figyeltek csak fel rá, de 2014-ben dicső vezérünk szép csendesen kivette az alkotmányból az egészséghez és az eü. ellátáshoz való jogot.
És a nyugdíjhoz való jogot is, ha valakinek nincs megtakarítása, akkor... Az az idegesítő, hogy 18,5%-t vonnak a buttó béremből havonta, ennyiből az usa-ban fizethetnék biztosítást és nyugdíjmegtakarítást, Németországban meg önrész sem lenne.
Ehelyett kénytelen vagyok én állni, a három gyerekes cégvezetők szja nem fizetése miatt keletkezett űrt, mert nekem nincs gyerekem, miközben ők meg 400-500 ezer forintokkal többet visznek haza. Meg a katas vállalkozók, akik 50 ezret tesznek be a közösbe, havi 500 ezerig/1 millióig? Aztán magyarázzuk, hogy mennyit fehéredett a gazdaság. Hát ja, az is egy módszer, hogy azt mondom, hogy aki nem akar fizetni, annak nem kell, aztán 100%-ban tiszta a gazdaság.
Sokan velem felnőttel baromira nem tudtak együttérezni, de ehhez mit szóltok? Ha már egy babát se latnak el gondosan?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..
#23 Nem akarlak kiábrándítani, de te hány afgán gyerekkel éreztél együtt az elmúlt héten?
Vagy egy hónapban mennyit sajnálod az éhező afrikai gyerekeket?
Annyira túl vagyunk ingerelve, hogy nem nagyon üti meg az ingerküszöböt.
#25 De ezt vettem igénybe én is, tudom, hogy milyen, semmire nem jó. Átmentem magánba.
Én személy szerint amúgy a sulikon jobban ki vagyok akadva, mert az eü tényleg csak viszi a pénzt, de stratégiailag nagyon rossz döntés, hogy az oktatást is leépítjük. (És sokkal drágább, eüben elköltesz évi 100 ezer forintot+szülés, egy fizetős középsuli, ahol a gyereknek, mikor kijön lesz két felsőfokú nyelvvizsgája, fog tudni matek irányba menni és mindemellett nem utáltatják meg vele a sportolást, az meg havi 100-150 ezer).
Szerinted egy beteg embernek 100 ezernél megáll? Ez 3-4 vizit.
Arról nem is szólva hogy honnan van.
Gratulálok a közönyhöz, ezért tartunk itt.
29-es
Ja, Budapesten sem működik egyetlen kórház vagy orvosi rendelő sem, tele vannak az utcák halottakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!