Várakozási idők miért ilyen kutya hosszúak?
Panasszal és beutalóval kértem időpontot, 5-6 hét a legrövidebb, amit kaptam (több helyre is kértem, egyik helyre több mint 6 hónap!!)
Nagyon el vagyok keseredve.
11
Akkor részletezem: Lerohasztották az eü-t, nincs orvos, de már ápoló, asszisztens sem. Ma már ott tartunk, hogy nem is cél a normális ellátás: menjen a beteg magánba oszt jó napot.
Sokan nem engedhetik meg maguknak, ez tény. Eredmény: Európa egyik legsiralmasabb eü állapotú lakossága, rekord arányú idő előtti elhalálozással.
És újra azt mondom; jövőre lehet a szavazófülkében értékelni.
12 és szerinted kitartunk a választásokig? Jön egy covid hullám is "amúgy". Sürgősségikről is jönnek a hírek hogy nem működnek, meg szülészetek stb.
És gondolom szűrővizsgálatokat is privátba "érdemes"...
Nem gondoljátok hogy megoldás a választásokat várni?
Amúgy meg ki tudja mi lesz addigra, mennyi pénz marad egyáltalán a kasszában (amibe már most sincs állítólag), és mennyi hajlandóság hogy megcsinálják (meg egyáltalán mihez kezdjenek vele?)
Nem gondoljátok hogy nagyon gáz ez így?
14:
De. Nagyon gáz. És tesz bárki is bármit? Nem. Ha az a pár száz tanár tüntet, minden más szektor tesz rá magasról. Ha az eü dolgozok, akkor rájuk tesz mindenki. Mindenki ül a seggén és várja a csodát. Meg a GYK-n háborog. Ez kevés lesz.
VOLT tüntetés nemrég, Kásler el se ment rá, ennyit erről. Amúgy semmilyen politikai erő nem szólal fel. Személy szerint nem látom azt se hogy az ellenzék készülne ezt az űrt betölteni....
A civilek (az ágazat dolgozó, meg a betegek) meg már kinyilvánították a véleményüket, egyébként meg leköti őket az érintettségük. Ha van erőd, menj, szervezz még tüntetést. Remélem az előzőn is voltál? Különben csak hergelsz, emrt együttérzés benned sincs azt látom.
Kásler nem hajlandó párbeszédre, nem jött el a Hősök terére sem. És a dolog ennyiben maradt tudtommal. Megírta mondjuk az Index, de az ellenzék nem volt hangos, és nem lett második tüntetés sem. Nem látom, hogy bárki politikai szereplő ezzel igazán foglalkozna... vagy mégis van valaki?
Vagy mégis szerintetek hogy lehetne rábírni a Káslert ha már ott van, hogy csinálja normálisan?
Amúgy nem tudom emlékeztek-e, de a sürgősségi ellátással már volt botrány a covid előtt is (mondjuk mikor meghalt Lázár Ervin felesége 2017-ben, meg a Zacher Gábort menesztették.
De most végképp úgy érzem, hogy gáz van. elkezdtem magánorvost keresni mégis. De amúgy ha mindenki magánba megy, akkor ott is ugyanúgy sor lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!