Oltatlanul ellátnak a sürgősségin?
Figyelt kérdés
Nem vagyok beoltva, viszont történt egy kis balesetem. Korona elleni oltás hiányában ellátnak-e? Vagy előtte gyorsteszt amit nekem kell kifizetnem? Hogy van ez a sürgősségin az oltatlanokkal?2021. aug. 16. 14:15
2/15 anonim válasza:
Semmilyen teszt nem kell jelenleg
4/15 anonim válasza:
Majd az immunrendszered legyőzi nem kell sürgősségire menned🤣
5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! A balesetem? Überokos!
2021. aug. 16. 14:24
6/15 anonim válasza:
Kérdező, az 5-ös viccelt: ha annyira bízol az immunrendszeredben, hogy majd az legyőzi a vírust oltás nélkül is, biztosan megbirkózik evvel a kis balesettel is.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Kutyaharapás. Jó legyőzi az immunrendszerem...
2021. aug. 16. 14:43
9/15 anonim válasza:
Csinálnak gyorstesztet,ingyen van.
10/15 Ypszilon1980 válasza:
Téged harapott meg ma a kutya? Már előző kérdésedben is írtuk, hogy menj oda, ha úgy gondolod, de nem igazán van értelme, és mivel már kezelve lett, el fognak küldeni alapellátásba, inkább sebészetre menj, vagy ügyeletre, sokkal kevesebbet is kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!