Vizsgálaton levideóztak, miért?
Figyelt kérdés
Kórházban volt vizsgálaton, az orvos aki vizsgált megkérdezte hogy amit vizsgált levideózhatja-e, miért tette ezt? Kikerülhet a videó nyilvánosan valahova?2021. aug. 11. 18:02
1/16 anonim válasza:
Nem fog kikerülni valószínűleg oktatóanyagnak fogja összevágni jövendőbeli orbosoknak. Te nem leszel rajta felismerhető, ez szinte biztos, hacsak nem az arcoddal kapcsolatos.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ez mindenképpen szabályellenes,már miért is lett volna erre szükség?
Keresdd meg a betegjogi képviselődet,ő tud segíteni.
3/16 A kérdező kommentje:
De az arcommal kapcsolatos, rajta van az arcom.
2021. aug. 11. 18:14
4/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha felhívom hogy törölje, akkor törölni fogja?
2021. aug. 11. 18:15
5/16 anonim válasza:
Legközelebb kérdezd meg miért?
Gondolom nem írtál alá semmit sem.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem írtam alá semmit.
2021. aug. 11. 18:16
7/16 anonim válasza:
Kérdezd meg,hogy miért videózta le.
Aztán a betegjogi képviselődet is keresd meg ezzel,mert szerintem nem volt ez így szabályos.
8/16 A kérdező kommentje:
Pofátlanság lenne bejelölni facebookon, és ráírni?
2021. aug. 11. 18:20
9/16 anonim válasza:
Miért voltál hülye és engedélyezted neki, ha most ezen kattogsz?
10/16 A kérdező kommentje:
Erre a kérdésre szerinted lehet normálisan válaszolni? Azt hittem hogy közvetlen kell valamire neki...
2021. aug. 11. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!