Letört a fogam. Kell az ellátáshoz védettségi?
Figyelt kérdés
Nem fáj, mert gyökérkezelve volt. De tovább fognak küldeni szájsebészetre, mert annyira oda van. Ráadásul bölcsesség fog.2021. aug. 8. 06:45
11/18 A kérdező kommentje:
10-es! Ezt hívják zsarolásnak.
2021. aug. 8. 09:44
12/18 anonim válasza:
Nem vagyok hajlandó sem oltatni sem tesztet csinálni
14/18 anonim válasza:
Mert semmi szükségem nincs rá! Fiatal vagyok, egészséges, és saját belátásom szerint így jó nekem
15/18 Ypszilon1980 válasza:
14: Akkor jó, ez a te döntésed és véleményed, de még nem jártál Covid osztályon, szóval ez semmit sem jelent.
16/18 anonim válasza:
Jól van hagyjuk már ezt a koviddal takarózást! Les.arom az egészet. Fizetek ellátnak, ha nem látnak akkor meg addig balhézok, míg rendőrt nem hívnak. Amíg itt bárki is fizet, addig kuss van és ellátás. Majd, ha senki nem fizet, akkor lehet ugatni.
17/18 Ypszilon1980 válasza:
Képzeld el, hogy van aki fizeti a TB-t is, oltása is van és mégis magánfogászatra kényszerül, oda pluszban fizet százezreket. Egyébként van olyan fogászat, ahol csak egy kockázat elemző papírt töltetnek ki veled és utána ellátnak, meg kell az adott helyen kérdezni, mert sok esetben orvos függő.
18/18 anonim válasza:
Igen többek között én is magán fogászatra járok, ha problémám van, mert nagyon szomorú, hogy a tb keretein belül a kedves orvosok normálatlan hozzáállást tanúsítanak. Minden tekintetben kár manapság fizetni a TB-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!