Van, láttatok már rokkantsági ellátáshoz formanyomtatványt a neten? mert én csak a kivételesihez találtam.
Budapesten igényeltem megváltozott munkaképességűek ellátását, amit elutasítottak mert nincs annyi munkaviszonyom, viszont C2 esre 38%os egészségügyi állapotot állapítottak meg, amivel elvileg, a saját oldaluk szerint:
Kérelmezhetek rokkantsági ellátást, ott nem a munkaviszonyt nézik, hanem hogy fizettem e Tbt, azt meg folyamatosan fizettem.
Szóval valaki látott esetle rokkantsági ellátáshoz formanyomtatványt? Hogy felkészülve menjek.
Zavar van a fejedben.
Megváltozott munkaképességűek ellátását kérheted. Ha jogosult vagy, akkor vagy rokkantsági vagy rehabilitációs eljárás jár.
Ha biztosítási idő hiánya miatt utasítottak el, mindegy, minden az egészségi állapotod.
Olvasd végig a kérdést, ott a linkben hogy a kormányablakban kell elindítani. És azohhoz nem írnak egy betű ledolgozott napot sem, c2 es besorolású vagyok, most hívtam a 1818 at (gondolom ő sem hülye), aki szintén azt mondta hogy csak fizetve legyen a tbm, kitöltök egy formanyomtatványt, és csatoljam a minősítést.
Szóval ha nem a kérdésre válaszolsz, távozz kérlek.
De itt egy link a kedvedért, mennyi jár a c2 re:
Rokkantsági és rehab is meghatározott biztosítási időhöz kötött, ezek a megváltozott munkaképességűek ellátásai.
Van rokk járadék, ami annak jár, aki fiatalon, rövid idő után vált megváltozott munkaképességűvé.
De te rokkantsági ELLÁTÁST kérdezed. Az első válaszolónak igaza van.
Igen, de ő meg a megváltozott munkaképességűek ellátását mondta, éppen ezért kérdeztem a rokkantsági ellátást, mert arra vagyok jogosult
C2 vel az orvosi szakvélemény szerint.
Meg a papírok alapján a háziorvos is nyugtázta, hogy c2 rokkant ellátásra vagyok jogosult, amit a kormányablakban kell elindítani, ehhez kértem volna nyomtatványt. Nem orvosi szakvéleményt, mert az már van :D
Egyébként ismételten mondom hogy ott a kérdésben a link hogy mi kell hozzá, az a minősítés megvan.
Hihetetlen. Értsd meg, hogy ehhez is kell előzetesen x időn belül x nap.
Fent le van írva, mi a feltétele a megváltozott ellátásnak, az mindkettőre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!