Napi egy 1 x kötéssel az mit jelent? Arcomon lett egy bőrtályog, és hólyagos.

Ugyanazt a kötést visszatenni, csak akkor ha nincs rajta váladék.
Kezelni 2x kell, akár reggel-este. Kötéscsere mindig ugyanakkor. Mikor cserélted először? A többi cserét ahhoz kell igazítani.

A spir. salic, szaliciles alkohol, ami szárít (mindkét hatóanyaga).
A Samberger krémet nem ismerem, sőt ráguglizva sem lettem okosabb.
Én annyit tudok, hogy régebben a furunkulus, karbunkulusokra szintén szárító Lassar pasztát tettünk, vagy rózsaszín Lassart.
Az érleléshez pedig párakötést, de ahhoz mindig kellett egy nylon darabka is, épp ahhoz, hogy az elváltozás dunsztban legyen, és megérjen.
DE megsúgom neked, a sima, nyers paradicsom szeletet alkalmazva a párakötésben, általában egy nap alatt összehúzza, egy helyre gyűjti neked a gennyet úgy, hogy könnyebben lehet eltávolítani a sebből. A paradicsom savas, tehát kicsit csíp is, de a dunszt alatt, egész nap szívja a furunkulusból a gennyet. Én sem akartam elhinni, amikor először hallottam, de azóta többször is próbáltam, és működik!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!