Mi lenne jó hozzá, hogy ne okozzon nagy gondot?
Most egy ideig szükségem lesz arra, hogy ibuprofenum tartalmú gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót szedjek (néhány hét)
Azt olvastam, hogy ha valaki hosszabb ideig szed fájdalomcsillapítót, akkor az gyomorproblémákhoz vezethet.
Ezért szoktak mellé szedni valamit, ami védi a gyomrot a potenciális komoly problémáktól.
Csak egyáltalán nem tudom, hogy mi lenne jó erre? (Semmi tapasztalatom ezekkel kapcsolatban)
Milyen gyógyszertípus segítene a gyomrot védeni?
Savlekötő? Rágótabletta? Esetleg gyomornedv ellenálló tabletta?
Milyen gyógyszertípus segítene ebben nekem?
Na és egy típuson belül melyik konkrét gyógyszer lenne jó erre?

Szerintem ha nincs fekelyed es nem erzel panaszt, folosleges es nem is lehet mi ellen vedekezni.
Ez a hire valoban, es a Paracetamolt promotaljak a vilagon mindenutt. Utobbitol nemcsak nem mulik el a fajdalmam, az nekem hanyingert okoz.
Szinte Ibuprofenen elek, es semmifele gyomorpanaszom nincs. Oke, ez en vagyok csak. De ha nincs fekely, szerintem nem kell tartani tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!