Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tehetek ha anyám be akar...

Mit tehetek ha anyám be akar olthatni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és anyám be akarja nekem adatni a covid vakcinát .A családból már csak én nem vagyok beoltva. Tehetek valamit? Vagy mivel kiskorú vagyok ö dönti el?

2021. júl. 27. 16:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Kedves ORVOS, csupa nagy betűvel, én személy szerint, sokkal jobban hiszek egy empatikus szakképzett nővérnek, mint egy ilyen stílusban megnyilvánuló orvosnak, aki nincs is non-stop a betegei között. Bár lesz önhöz, egy őszinte meginyilvánulásom. Az ilyen hozzáállással rendelkező orvosok miatt váltogatom az orvosaimat, mert nem vagyok köteles eltűrni az ilyen magatartást, csak azért mert kiszolgáltatott helyzetben vagyok. És hiszem, hogy meg fogom találni azt a maradék egy százalékot, akiben van még emberség, empátia, nem égett ki, és nem kezeli le azt, aki más véleményen van. Önnek meg azt kívánom, hogy soha ne találkozzak ilyenekkel, mint maga. 😂
2021. aug. 11. 23:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Kérdező! Megkaptad végül az oltást?
2021. aug. 11. 23:40
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem kaptam meg megmondtam anyának hogy sziveseben venék be cián kapszulát mint covid oltást.

2021. aug. 12. 16:39
 14/21 anonim válasza:
70%
Jól teted ne hagyd hogy rá vegyenek.
2021. aug. 12. 17:27
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

Örülök neki, jól tetted! Dániában már le akarják zárni ezt az őrületet, egy kis vergődés után bízom abban, hogy hamarosan itt lesz a vége! :))

Kitartást a családodban, remélem emiatt nem érnek téged atrocitások!

2021. aug. 12. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Büszke vagyok rád, hogy kitartottál a véleményed és a szándékod mellett már ilyen fiatalon is! Nem mindenki tud ennyire kitartó és határozott lenni. Továbbra se hagyd magadat befolyásolni az ehhez hasonló döntéseidben. Minden jót kívánok Neked! :)
2021. aug. 12. 23:29
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

Gyermeki jogok (részlet)

6. § (1) A gyermeknek joga van a testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi

fejlődését, egészséges felnevelkedését és jólétét biztosító saját családi környezetében történő nevelkedéshez.

(2) A gyermeknek joga van ahhoz, hogy segítséget kapjon a saját családjában történő nevelkedéséhez, személyiségének kibontakoztatásához, a fejlődését veszélyeztető helyzet elhárításához, a társadalomba való beilleszkedéséhez, valamint önálló életvitelének megteremtéséhez.

8. § (1) A gyermeknek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, és ahhoz, hogy tájékoztatást kapjon jogairól, jogai érvényesítésének lehetőségeiről, továbbá ahhoz, hogy a személyét és vagyonát érintő minden kérdésben közvetlenül vagy más módon meghallgassák, és véleményét korára, egészségi állapotára és fejlettségi szintjére tekintettel figyelembe vegyék.

(Magyarul az alapvető szabadságjogok és az emberhez méltó bánásmód kérdés nélkül megilleti!)

2021. aug. 17. 19:14
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
1997. évi XXXI. törvény a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról
2021. aug. 17. 19:17
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
A TE TESTED, A TE LELKED, A TE ÉLETED!!! Senki nem rendelkezhet felette, ez alapvető szabadságjogod!!! A saját döntésed az életed felett!
2021. aug. 17. 19:20
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk azt mondták, tanuljuk meg az alapvető emberi jogokat, ott kezdődik minden! Punktum! 👍 ✊
2021. aug. 17. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!