Mit tehetek ha anyám be akar olthatni?
A szülőnek, csak a beleegyezése kell.
Akarata ellenére, senkit nem oltanak be.
Nem fognak le kötözni és beoltani.
Szia!
Jogilag NEM kötelezhetnek az oltásra, ha nem egyezel bele. Tehát ha nem akarod, NEM oltathatnak be erőszakkal, az akaratod ellenére. Állj ki magadért, szorítok neked! :)
17/L, szintén oltatlan vagyok, voltam és maradok is!
Szia!
Egy kórházban dolgozom 8 éve az intenzív osztályon,mint szakképzett nővér,ebből 1-1,5 évet covid intenzíven voltam .Sok mindent láttam,sok mindent tudok.
Csak annyit mondok: NE OLTASD MAGAD!!!
Én is oltatlan vagyok és az is maradok!!!Úgyhogy szept.1-től munkanélküli leszek!!!
Kedves ember maga,mit ne mondjak.Szépen beszél.Gondolom a betegei imádják.
Nem kell mindent elhinni,amit beszélnek.A politikusoknak,médiának,meg az álcelebeknek nem szabad hinni.Hány éves?Elég naív embernek tűnik.
Az egyik kolléganőm kérdezte mért nem hiszek az oltásokban,hiszen tudósok fejlesztették ki.Igen,tudósok.....népirtás céljából.Az egyik Karikó Katalin a magyar Mengele. Ez egy tömeggyilkos.Olyan mint egy baszatlan Szűz Mária,akit még az apám se dugna meg.Ocsmány emberi lény.És maga ezeknek hisz???Most komolyan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!