Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Valóban van nemi szerv vizsgál...

Valóban van nemi szerv vizsgálat az iskolai orvosi vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Pár helyen már hallottam, hogy ott lent is vizsgálják a tizenéveseket. Le is kell vetkőzni, vagy csak benyúlnak a nadrágba? Hány éves korban szokott lenni, és mennyire fogadják el a "nem" választ?
2021. júl. 21. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Általános iskolában is van
2021. júl. 21. 18:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt, és normális.

Az alap vizsgálatokra többen mentünk be, de erre már egyesével. Lányoknak a mellét nézték meg, fiúknak a heréjét, és bizony volt osztálytársam, akinek ott derült ki, hogy nem szállt le az egyik.

2021. júl. 22. 11:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk megnézték a fiúknak és a lányoknak is. Le kellett vetkőzni. Kb 2 évente volt. Nálunk nem mert senki nemet mondani de biztos nem fognak le.
2021. szept. 3. 07:23
 14/14 anonim ***** válasza:
31%
Én jelenleg 44 éves vagyok, és már ki nőttem az iskolából. De amikor én is iskolás voltam akkor, igen volt nemi szerv vizsgálat! És igen kellemetlen volt! Egy meglett felnőtt doktornő fogdosta, tapogatta a nemi szervemet. Persze később mikor már felnőtt lettem, be is pereltem szexuális zaklatásért az iskolai gyermekorvost. Azóta is fegyházban tölti minden napjait az egykori iskolai orvos.
2022. jan. 6. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!