Ha járvány van, miért szabad minden embernek összevissza utazni?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy nyár, meg ki akarnak szabadulni az emberek, de mindenféle országból hozzák majd be a különféle vírus mutációkat. és akkor csodálkozunk, ha jön a 4. hullám és októbertől következő év nyaráig megint mindent zárunk, meg temetünk...2021. júl. 3. 15:13
1/7 anonim válasza:
Jelenleg nincs járvány a fertőzésszámok alapján Magyarországon és a környező országokban
2/7 anonim válasza:
Akkor mit kellene tenni?Kell bizonyos országokban a negatív pcr teszt vagy oltási igazolás vagy be sem teheted a lábadat amúgy csak szólok.
Nem lehet örökkön örökké mindent bezárni mert nem megoldás
3/7 anonim válasza:
Engem az jobban irritált,hogy amikor tényleges járvány volt,akkor egyes celebecskék mehettek mindenfele áztatni a p.csájukat "üzleti út"címszóval,míg én évek óta nem láttam a testvéremet,aki Angliában él. Ahogy zöld lesz az út, mi is megyünk,vagy ők jönnek a gyerekekkel,mert ha ez így fog működni minden évben,sosem látjuk többet egymást.
4/7 anonim válasza:
Nem lenne szabad! Újra elindítanak egy világjárványt! Ennek a megállítása a karantén. Úgyhogy sok millió ember halálát okozza még. Ha a Teremtő nem rövidítené még ezt az időszakot, senki sem maradna életben. Gondoskodni fog megmentésről azok számára akik benne bíznak.
5/7 anonim válasza:
Mert Horváto-ba kötelező minden évben eljárni, hiszen itthon a nyár 10 fokos, esős.
6/7 anonim válasza:
Horvátba már júli 1-től csak oltott léphet be vagy negatív pcr tesztes úgyhogy ennyit erről
7/7 Ypszilon1980 válasza:
A politikusok már a választásokig ki fogják húzni a járványintézkedéseket. Ez ami most van, csak egy rövid időre szóló engedmény, mert jelenleg a számok nem indokolják, hogy bezárva legyenek az emberek. Valószínű lesz 4. hullám, sőt már van olyan ország, ahol 5-röl is beszélnek. A kérdés csak, hogy mennyire fog érinteni minket, milyen hatása lesz. Az embereket nem lehet okolni azért, mert élnek a lehetőségekkel, ha mehetnek, akkor mennek és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!