Orvosi vizsgálaton miért kellett meztelenre vetkőznöm?
Nemrég volt az iskolában orvosi vizsgálat. Hármasával mentünk be (fiúk, lányok külön, én fiú vagyok), és félmeztelenre kellett vetkőznünk. Megmérték a vérnyomást, magasságot, testsúlyt, látást, meg a többi általános dolgot. Majd át kellett menni egy függönnyel eltakart másik szobába egyesével, ahol az orvos azt mondta, hogy vetkőzzek teljesen meztelenre, és megvizsgált. Ezzel nem is lenne baj, de amikor az előttem lévő fiú ment be, nem húzták be teljesen a függönyt, és láttam, hogy végig rajtamaradt a boxer.
Nekem miért kellett teljesen levetkőznöm, ha neki nem?
Munkahelyi orvosi vizsgálaton voltam.Alsónadrágra kellett vetkőzni és végigmenni egy teremben,orvosonként.
Elsőnél vérnyomás márés volt,meghallgatott,megnézte a nyelvem.Majd a torkom,manduláim vizsgálták. Következett a szemvizsgálat,az nem volt vészes.A végén fel kellett feküdni a vizsgáló asztalra.Egy fiatal dokrornő megnyomkodta a gyomrom,hasam,majd elől lehúzta az alsónadrágom és felhúzta a fitymámat.
Akkor felállt a farkam.
Nagyon szégyeltem magam!
Nem lehet, hogy csak szúrópróbaszerűen nézte meg?
Vagy előző évben esetleg a srácnak kellett teljesen levetkőzni, most meg neked?
Amúgy én biztos megkérdeztem volna a többieket, már csak azért is hogy legközelebb mire számítsak.
azért ahogy hallom, a mostani tizenévesek ezen baromira kiakadnak, sőt, idegösszeomlást kapnak, és elég sok helyen azt hirdetik, h tagadják meg a boxer levételét. érdekes dolog ez, régebben nem volt olyan nagy durranás, de ma olyat is hallottam már h a srác emiatt jár pszicholóuhsoz, annyira megviselte ... érdekes.
Én háromszor voltam eddig ilyen vizsgálaton. Eddig mindig le kellett vetkőzni meztelenre. Először eléggé izgultam, de sose jutott eszembe, hogy meg lehetne tagadni.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!