Regisztraltam vasárnap az oltásra, de meg nem jeleztek vissza, hogy időpontot tudjak kerni. Kinek, mennyi ido volt mire bevezettek az adatait, es időpontot tudott foglalni? Azert kattogok ennyire rajta, mert surgos lenne.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a ket oltas kozt 3 hetet kell varni (pfizer) pontosan ezert lenne sürgős, hogy minel hamarabb meg legyen.
Atlag mennyi ido, mire bevezetik az adataimat..?
2021. jún. 23. 11:05
1/9 anonim válasza:
5 hét várakozási idő van a 2 Pfizer között.
2/9 anonim válasza:
Nekem a regisztrációnál ott voltak az időpontok, kiválasztottam és ennyi volt. Nem kellett várni semmire, senkire :)
3/9 anonim válasza:
Ellenőrizted, hogy tudsz-e foglalni vagy csak várod a mailt? Mert nem küldenek.
4/9 anonim válasza:
Kivalasztod az idopontot regisztráció után,és készen is vagy.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Nagyon igyekezz mert nem is tudom mi lesz ha nem kapod meg🤦♂️🤦♂️
Ha munka miatt akkor sajnállak
7/9 anonim válasza:
Péntek este regisztráltam és már jövő hét kedd délelőtt regisztráltam. Már másnap mentem az oltásra. Tehát kb. 1-1,5 munkanap.
8/9 anonim válasza:
Nem jeleznek vissza emailben, csak az időpontfoglalás után. Vagy ha bejelölted az emailes értesítést a hírekről.
9/9 A kérdező kommentje:
Regisztracio utan 2 hetre visszajeleztek.
Az oltás nekem munka miatt kell. Nem azert volt sos mert felek hogy lemaradok.
2021. júl. 19. 18:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!