Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A gyerek orvos miért vetkoztet...

A gyerek orvos miért vetkozteti le teljesen a gyereket ha más problémával megyünk?

Figyelt kérdés
Bethesda kórházba történt ma.

2021. jún. 22. 19:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha pl meggyengült az immunrendszer, akkor előfordulhat hogy kiütés lesz a bőrén
2021. jún. 22. 23:48
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Alapos az orvos, annyit jelent. A miénk is így szokta.
2021. jún. 23. 09:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Ertem és koszonom a válaszokat.
2021. jún. 23. 17:59
 14/20 anonim ***** válasza:
98%

Láttam erről 1x egy Novák Hunor videót. Azt magyarázta benne, hogy sok olyan betegség van amiknek jellemzően a belső combokon, fenéken, genitálián lehet nyoma, folt, kiütés stb. És hogy egy orvosnak ezeket mindig meg kéne néznie mert akár komoly mulasztás is lehet, ha valamit nem vesz észre, illetve nyilván ez a gyerek érdeke. És hogy ennek ellenére sok orvos már nem vetkőzteti le teljesen a gyereket, mert sok szülő esetleg rosszat gondol, hogy egy torokfájásért ugyan miért nézeget a doki a gyerek lába közè és egyszerűen nem akarjàk rossz pletykának kitenni magukat... pedig fontos lenne ez a fajta alaposság

A mi gyerekorvosunk még a védőoltásoknál is benéz a gyerek pelusa alá, én örülök neki, hogy ilyen alapos

2021. jún. 24. 14:28
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Novák Hunor egy egoista marha, de az a nagy helyzet, hogy ezerszer többet tett a tévhitek ellen és a magyar gyerekekért, mint a klinikai profok 99 százaléka.
2021. jún. 24. 19:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor a mi orvosunk ezek alapjan nem eleg alapos
2021. jún. 24. 19:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt ilyen nagyothalló orvosunk.
2021. júl. 6. 21:42
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Kamasz fiukén amikor 15 éves voltam pl ortopédiára jártam enyhe gerinc ferdülésem volt, vizsgálatra be mentem, be küldőt a orvos a fülkébe és mondta teljesen meztelenre vetközek, és semmi rosz indok vagy akármi nem volt közölte teljes test tartást is nézi vizsgálja, tehát igazából nem volt nekem ebből bajom le kelet vetkőzni, egy részben nő volt lehet férfi dokinál zavaró lett volna, vizsgálat folyamán gerincem amikor vizsgálta háttal kelet álmom aztán le hajolni is, az külön kérdés hogy dokit nem zavarta hogy telibe bele hajoltam, másik alkalommal mikor fiatal épp hogy el kezdet újoncként dolgozni az asziszten lány, bár akkor pirultam a végen, pont nem érdekelte semmi csak azt éreztem tekintete fuvallata végig söpört rajtam.
2021. júl. 16. 01:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha korrektek voltak és alaposak, akkor miért szúrt ez szemet? Ez a normális, hogy megvizsgálják a gyereket.
2021. júl. 18. 00:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem volt ritka, hogy levetkőztetett engem is. Kb évente.
2022. dec. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!