Siklós MediHome oltás időpont - fognak hívni/írni?
Siklóson, a Medihome-ban kaptam meg az első AZ oltást, lassan letelik a három hónap, jövő hét elején lesz esedékes a második oltás. Az első előtt írtak SMS-t, abban volt a pontos időpont. Azóta sok idő eltelt, még mindig így csinálják?
Mindenképpen tudnom kéne a pontos időpontot, a munkahelyemen a jövő hét nagyon húzós lesz, muszáj előre terveznem. Érdemes felhívni őket, vagy csak feleslegesen zavarnék?
Köszönöm a választ!
Nekem is csak dátumot írtak, de jó lenne tudni, hogy mikorra menjek. Ha bármikor beadják aznap, az jó, csak azt se tudom, hogy mettől meddig oltanak, tudok-e munka előtt vagy után menni. Hétfőn kéne mennem, pénteken lehet, hogy felhívom őket, ha addig nem jön új infó.
Köszönöm a válaszokat!
Szerdán felhívtak telefonon, és nem is a papíron szereplő napon kell mennem, hanem másnap, az időpontot én választhattam 3 lehetőség közül. Sajnos egyik se túl jó, de majd megoldom valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!