Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Covid-oltás időpont lemondása?

Covid-oltás időpont lemondása?

Figyelt kérdés
Foglaltam időpontot oltópontra, de meggondoltam magam. Ilyen esetben mi a teendő? Hogyan tudom lemondani?

2021. jún. 9. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Fel kell hívnod az oltópontot.
2021. jún. 9. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Vagy szimplán nem mész el rá. szerintem annyira nem foglalkoznak az időponttal. Én mind a két oltásomra percre pontos időpontot kaptam. Mind a kettőnél 2-3 órával előbb mentem oda, és le se szarták, hogy mikorra kaptam időpontot. Szóval nem hiszem, hogy annyira ezt figyelnék. Akiknek van beutalójuk, időponttól függetlenül fogadják, aki meg nem megy el, hát az nem megy el.
2021. jún. 9. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Felhívod az oltópontot, ott elkérik az adataidat, aztán még aznap törlik / töröltetik az időpontfogalásodat. Ha nem törölteted, akkor is törlődik a rendszerből, de az hetek kérdése és addig új időpontot nem fogsz tudni foglalni.

Szvsz ha aznap mégy, de késel, akkor is érdemes szólni nekik, ha átfoglalni nem is kell.

2021. jún. 9. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam elérni őket. Mindenesetre nem mentem ma el oltásra. Köszi a válaszokat.
2021. jún. 11. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy nem mentél.
2021. jún. 12. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, miért kaptam ennyi lepontozást?
2021. jún. 12. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!