Ezzel akarják oltani a gyerekeket is?
Én is Pfizerrel vagyok oltva egyébként. Már megbántam, illetve a második oltásra nem megyek el, nem érdekel, ha elveszik a védettségi igazolványomat. Amúgyis átestem a fertőzésen, elég nekem 1 adag, az is emlékezteti az immunrendszert.
Az oltottaké nem. Az korlátlan, ezért sincs rajta dátum. Aki átesett a betegségen, annak 6 hónapig érvényes. Persze, ha arra gondolsz, hogy úgyis eltörlik majd országon belül, hogy csak kártyával lehet beülni ide-oda, akkor ez így van. Az én kártyám, amit felépülésem után kaptam, októberben jár le. Addigra szerintem el is törlik. Nemzetközileg megmarad, de országon belül nem.
"Az oltottaké nem. Az korlátlan, ezért sincs rajta dátum. Aki átesett a betegségen, annak 6 hónapig érvényes."
Ebből is látszik, hogy ez az egész egy gusztustalan cirkusz, és csak arról szól, hogy minél többen beadassák ezeket a szarokat. A természetes védettség 6 hónap, az oltás meg végtelen. LOL
Miközben egyre több olyan tanulmány lát napvilágot, hogy a betegségen átesettek védelme akár életre szóló is lehet. De mindegy, csak nyomják a vakcinapropagandát. Bűzlik ez az egész, ezért sem kérek belőle...
Ez az. Akkora logikátlanság ez az egész, nemcsoda, hogy nem értjük. Meg sem lehet érteni. Eleve az oltás is kb. 6 hónapig véd. Az igazolvány örökös. Ez igen. Micsoda logika. Aki átesett a fertőzésen, az jobban védett (sejtimmunitás, nyálkahártya immunitás), mint akit csak beoltottak, mégis azokat szivatják.
"A természetes védettség 6 hónap, az oltás meg végtelen." Soha senki nem állította, hogy "végtelen" a védettség az oltás után.
Orbánnál reklamálj, hogy miért fél évig érvényes az igazolvány, orvos olyat soha nem állított, hogy végtelen a covid-védettség, se oltással, se betegségen áteséssel.
Ezzel az a baj, hogy az oltás is kb. fél évig véd. Karikó a Pfizerrel kapcsolatban azt mondta, hogy 6 hónapig biztosan véd. Tehát utána kitudja. Szóval, akkor milyen jogon tesznek különbséget oltott és betegségen átesett között ekkora szinten?
Sajnos ez történik olyankor, amikor a politika beleszól egy olyan dologba, amihez rohadtul nem ért. És akkor lesz az, hogy elveszi, amit már odaadott. Vagy meg sem adja, ami megilletne.
,,#30
Az oltottaké nem." Azt hittem az oltottaké is időkorlátos. - Akkor vissza az egész, hogy úgyis lejár a kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!