Milyen büntetés jár akkor, ha beregisztráltam magam oltásra, de mégse megyek el?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 07:48
1/11 anonim válasza:
Semmilyen, hiszen az oltás önkéntes, max. néha kapsz sms-t, hogy mikor mehetsz.
3/11 A kérdező kommentje:
Aha az akk jó. Csak mert az volt a probléma hogy azt mondták lehet online időpontot foglalni. Viszont nekem (vidékről) csak egy olyan oltó ponton lehet ahová 25 km kéne utazni. (Erre nekem nincs 800-am a busz jegyre.)
A másik hogy a háziorvostól kérnék időpontot, de ezt sem tudom megcsinálni mert ehhez meg fel kéne tölteni a telefonom min 1500-el. Sajnos semmi pénzem nincs, itt a neten meg nem tudtam megoldani. Egyenlőre várok, és majd egyszer talán sikerül valahogy elintézni.
2021. jún. 1. 08:00
4/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy keményen alkoholista vagyok. Nálunk a kocsmákba meg kellene a kártya. Viszont ennyi pénzem tényleg nincs rá. 800_ból már veszek 2 liter bort is.
2021. jún. 1. 08:03
5/11 anonim válasza:
Ez kemény őszinteség. Ha alkesz vagy, akkor szerintem jobb is, ha nem adatod be, mert elvileg az orosz szurira (Szputnyik) szinte nullát lehet inni (ha nem akarod egészségileg gallyra,taccsra vágni magadat), a többire sem ajánlott, mert gyengíti a hatását.
6/11 anonim válasza:
Emailt is lehet írni a háziorvosnak, nem kell telefonálni. Gondolom interneted van ha ide is tudsz írni.
De a te döntésed, nem kötelező.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen netem az van. Már gondolkodtam rajta hogy írok neki fb-n. A másik hogy fülkéből próbálok időpontot kérni (csak az jó messze van). Majd valamit kitalálok. A lényeg hogy nem kell akkor túlságosan sietni, mert úgysincs semmi plusz következmény.
2021. jún. 1. 08:21
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 1. 08:22
9/11 anonim válasza:
Semmit nem kell csinálni. Nincs semmi büntetés.
10/11 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, hogy fb-on írjál a háziorvosnak. Az meg ne tartson vissza, hogy az alkohol gyengíti a vakcina hatását. Még mindig jobban jársz egy gyengébb hatású oltással, mint egy semmilyen oltással. Gondolom az immunrendszered se lehet egy csúcs, minden segítség jól jön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!