Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orvosin KÖTELEZŐ (lesz) a...

Orvosin KÖTELEZŐ (lesz) a covid-19 oltás?

Figyelt kérdés
Nem olyan válaszokat várok, hogy "nem kötelező, hanem erősen ajánlott". Ez nem válasz. Vannak jogok, amiket megvonnak az oltatlanoktól? Mert ha igen, az már inkább kötelezőnek értelmezhető.

2021. máj. 28. 00:58
A kérdező szavazást indított:
igen, kötelező
nem kötelező
igen, megvonnak jogokat
nem vonnak meg jogokat és nem kell beoltatnod magad
27 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem kötelező, de szívás, ha nem adatod be, pl nem fognak a kórházak fogadni és ilyen apróságok.
2021. máj. 28. 10:57
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem. De amúgy a hepatitis B oltás is kötelező ám az orvosira, szóval nem lenne annyira hihetetlenül egyedi dolog...
2021. máj. 28. 11:11
 3/14 A kérdező kommentje:

Senki nem kerte, hogy orvoshoz menj es ha menned is kell onszantadbol szerencsere valaszthatsz kihez mesz, velem ellentetben; en nem valaszthatok kit latok el akarmilyen bunko megis orommel el fogom latni, mert ez lesz a hivatasom ;)

2021. máj. 28. 11:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es nem vagy oltasellenes csak hangosan megsugom ☺️
2021. máj. 28. 11:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Vagyok* 🤗
2021. máj. 28. 11:57
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
Tudod, az orvosit el is kell végezni...
2021. máj. 28. 12:03
 7/14 anonim ***** válasza:
98%
Indirekt kötelezővé teszik.
2021. máj. 28. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Úgy tudom nem léphetsz be egyetemre ha nincs védettségi igazolványod vagy 1 azaz EGY napnál nem régebbi negatív PCR eredményed. Sokan most emiatt szívnak mert minden vizsga előtt el kell menniük tesztre. Egyébként miért nem adatod be magadnak?
2021. máj. 30. 08:12
 9/14 anonim válasza:
#9 Ha beadatod az oltást és van oltási igazolványod, akkor is kérnek negatív-pcr-t minden vizsga előtt?
2021. máj. 31. 13:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem kell (nem oltási kell hanem védettségi amit avval is megkaphatsz ha kigyógyultál belőle).

Amúgy nem értem miért pontoztak le egyesek, de jó. Mondjuk tény hogy nem volt benne a kérdésben melyik egyetem. Én SE-ről beszéltem, de ott mindenkinek be kell adatni, nem csak az orvosisoknak.

2021. máj. 31. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!